Beige er det nye sort, og vi har fundet 10 styles til inspiration.

Det er ikke kun pangfarver, som dominerer modebilledet for tiden. Hvis du som mange andre altid har holdt af sort, hvid og mørkeblå som dine go-to farver, så kan du roligt tilføje en ekstra farve til paletten: Beige. Farven er over det hele, og er blevet en minimalistisk go-to farve på linje med sort.

Du kan derfor bruge den i mange sammenhænge - både fest og arbejde, ligesom den er at finde i en uendelig mængde af styles. Farven er perfekt til sommeren: Den er lys, men ikke så lys at selv den mindste plet kan ses og samtidig har den stil over sig, så du sagtens kan være klædt i beige fra top til tå.

Vi har fundet 10 forskellige styles i beige, så du kan finde lige netop det item, du mangler i din garderobe.


Relaxed Wrap Mini Dress
Denne kimono-inspirerede kjole er perfekt til, når du er på vej hjem fra en tur på stranden eller når du bare har brug for at dit tøj er ekstra behageligt at have på.

Pris: 645,-

Find den hos &Otherstories herHigh Paperbag Waist Shorts
De perfekte højtalede shorts med flot bæltedetalje, så du har beklædningsgenstand og accessory i et. brug shorts på arbejde eller på café med veninderne. Style dem evt. med en oversized blazer.

Pris: 560,-

Find dem hos &OtherStories herLinen Blend Oversized Blazer
Oversized blazere er endnu en kæmpe trend i 2020. Brug den sammen med en tætsiddende kjole eller top for at skabe en flot silhuette eller som en del af et arbejds-suit.

Pris: 795

Find den hos &Otherstories herSquare Toe Leather Heeled Sandals
Denne feminine gladiator inspirerede sandal kan pifte ethvert outfit op. Til jeans eller bukser vil du få et moderne og chick look  - eller brug dem sammen med kjole og du er klar til sommerens fester.

Tilbudspris: 382 kr. - førpris: 695 kr.

Læs mere og find flere  dem hos &Otherstories herRibbed Square Neck Swimsuit
Gå sommeren i møde med denne sarte og feminine badedragt med tynde stropper, der giver masser af plads til sol på hals og skuldre med en moderne ribbet effekt i stoffet.

Pris: 375 kr.

Find flere badedragter i moderigtige farver herFront Tie Linen Blend Midi Skirt
Du kan ikke gå galt i byen denne sommer med en nederdel med slids. Nederdelen er perfekt med top eller en langærmet bluse til de lidt koldere sommerdage, hvor du ikke kan have bare arme og ben.

Tilbudspris: 363,- førpris: 560,-

Find den hos &Otherstories her


Læs også: Den moderne farvepalette: Pasteller til under 400 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.