Der er især fire farver, som er altdominerende for 2020. Det er farver med knald på, og heldigvis er der masser af styles i disse farver hos high street brandsene.

Hvis du havde tænkt, at du i 2020 skulle gemme dig væk i grå og sort, så kan du godt tro om. Modens farver danser i år om kamp med både sol og blomster, så gør dig klar til farverige outfits. De fire allerstørste farver er neo mint, pink, gul og lilla, så hold øjnene åbne for disse farver i modebilledet.

Selv, hvis du ikke er så meget til farvestrålende outfits, så udfordre dig selv lidt. Det vil både sprede glæde hos dig selv at have farver helt tæt på og samtidig vise, at du ikke er bange for at blive set. Du kan inkorporere farverne i mindre dele af dit outfit som fx t-shirts med print, som farver på sko eller tasker, eller gå all in med bukser, jakker og kjoler.

Neo mint

Neo mint er den helt nye farve i paletten. Farven er ikke kun populær i forhold til tøj, men også i fx boliginteriør. Det er en sart farve, som hurtigt kan blive væk, hvis du bruger den sammen med andre stærke farver. Start ud i det små og suppler med hvid og lysegrå farver for at få neo mint til at vise sig fra sin bedste side.Grøn kjole med spaghetti stropper
Find den hos NA-KD til 289 kr.Limefarvet bukser med smalle ben
Find dem hos New Look til 199 kr.Grøn rundhalset ribbet top
Find den hos NA-KD til 149 kr.

Pink

Pink kommer og går i modebilledet, men i år er den kommet stærkt tilbage. Det er nuancen “shocking pink”, der er på alles læber. Hvilket fortæller en del om, hvor stærk en nuance af pink vi er ude i. Den er ikke som neo mint subtil og sart, men derimod larmende. Du kan også her starte ud i det små med enkelte pink dele eller farveelementer eller gå all-in. Der er masser af muligheder for at tilføje farven til det, der passer til dig og din stil.


Lyserød kjole med rynker
Find den på NA-KD til 289 kr.Lyserød satinnederdel
Find den hos NA-KD til 289 kr.Lyserød buksedragt med bælte
Find den hos NA-KD til 399 kr.

Gul

Det bliver ikke mere friskt end gul. En farver der bliver lagt mærke til - af både modeeksperter og dine omgivelser, hvis du har den på. Den kan gøre enhver gråvejrsdag til en solskinsdag, så der er ingen undskyld for at ikke at have gule items i din garderobe.


Gul slå-om-maxikjole
Find den hos NA-KD til 359 kr.Gul slå-om-bluse med flæser
Find den hos ASOS til 329 kr.Gule mellemlange shorts
Find dem hos NA-KD til 289 kr.

Lilla

I 2020 er det alle nuancer af lilla, der er til at finde i butikkerne; fx lavendel, mørk lilla, neon lilla osv. Du kan med andre ord vælge den tone, der passer bedst til dig og din stil. Du kan style dig selv i lilla fra top til tå eller udvælge enkelte elementer og supplere med grå eller sort.


Lilla ribbet mellemlang kjole
Find den hos NA-KD til 289 kr.Lilla blazer med bindebånd i taljen
Find den hos ASOS til 389 kr.Lilla sandaler med hæl
Find dem hos NA-KD til 259 kr.


Læs også: Her er sommerens solbrilletrends

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.