Sommerens solbrille-styles emmer af fortiden. 60’erne, 70’erne og 90’erne er vendt tilbage som solbriller, og hvorfor opfinde nyt, når det gamle fungerer upåklageligt?

Historiens modetrends har det med at vende tilbage et par årtier efter, at de første gang så dagens lys og det samme gælder for disse fem solbrille trends.

Solbriller virker måske som en lille accessory, men de kan have stor indvirkning på din stil og ikke mindst dit ansigt - og når sommeren rigtig rammer, så har de fleste deres solbriller på indtil solen går ned. De ældre trends er blevet mikset med moderne detaljer for at give dem nyt liv - og det har de fået.

De fem mest dominerende trends inden for solbriller i år er: Cat eye, firkantede, transparente, oversized retro og aviator. Vi har udvalgt nogle af sæsonens bedste fund, der matcher i både trend og til pengepung.

Firkantede solbriller

Supermodeller og berømtheder på den røde løber har flittigt gået med de firkantede solbriller i 90'erne. En ofte smal, enkel silhuette der går til alt - uanset om du er på vej til ud eller blot skal indfange et par soltråler i haven.

Brede Solbriller I Retrolook NA-KD Accessories, Grøn
109,- køb dem her


Solbriller NA-KD Accessories, Brun
129,- Køb dem her


Squared Wire Frame Sunglasses NA-KD Accessories, Brun
109,- køb dem her

Cat eye

Endnu et Hollywood-inspireret look denne gang tilabge fra 50'ernes mode. En slags statement solbrille, som helt sikekrt går godt til sæsonens blomsterprægede mode.

Pointy Cat Eye Sunglasses NA-KD Accessories, Sort
109,- Køb dem her


Pointy Cat Eye Sunglasses NA-KD Accessories, Brun
109,- køb dem her


Cat eye sunglasses, Silver fish
130,- Køb dem her

 

Aviator

Oprindeligt lavet til piloter er denne type solbriler nu for alle. De generelt store glas fylder godt i ansigtet, men givet et både retro og cool look. En tidsløs klasser er de blevet, så hvis du kan skal købe ét par solbriller, som du vil have i lang tid, så skal du gå efter denne.

QUAY AUSTRALIA High Key Silver/Silver
419,- køb dem her


Meagan Sunglasses, MANGO, Guld
139,30,- køb dem her


Oversize Wire Frame Sunglasses, NA-KD Accessories, Sort
65,40,- Køb dem her

 

Oversized retro

Jo større, jo bedre er desingtanken bag solbriller i denne kategori. De kan være runde, firkantede, ottekantede og alt derimellem. Fælles for dem er, at de som taget ud af 70'ernes mode, hvor mini-kjoler og kæmpe solbriller var sommerens go-to outfit. Nu kan du heldigvis gøre dem kunsten efter.

Oversize Retrosolbriller Med Firkantet Stel, NA-KD Accessories, Sort
129,- køb dem her


Oversize Firkantede Retrosolbriller, NA-KD Accessories, Brun
129,- køb dem her


Air Heart Le Specs, Sort
469,- køb dem her

 

Transparente solbriller

Transparente stel og glas har været i modebilledet siden sommer sidste år. Men heldigvis er de tilbage igen i år. Du kan let få lidt mere farve på dit outfit, fordi glassene også har en let farve i sig - de er derfor gode til peppe dit outfit lidt op.

Oversize Runde Cat-Eye Solbriller NA-KD Accessories, Brun
129,- køb dem her


Retrosolbriller, NA-KD Accessories, Brun
109,- køb dem her


Solbriller MANGO, Grøn
199,- køb dem her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.