Det ser ikke godt ud for den tidligere Miami Dolphins' running back Mark Walton.

Chancerne for at vende tilbage til NFL er i hvert fald blevet markant mindre, efter en ny video af hans anholdelse er dukket op hos mediet TMZ.

Her kan han ses skændes med medarbejdere og politiet i flere minutter i det, der ligner en drive-in til en Pizza Hut, tilbage i januar. Situationen ender med en meget bizar anholdelse, som vi vender tilbage til.

Den i dag 24-årige Walton var taget fra sit hjem, da han hævdede, at en medarbejder i Pizza Hut havde kaldt ham for et racistisk skældsord over telefonen, da han forsøgte at lave en leveringsbestilling til sig selv og sin familie.

Miami Dolphins spillere. Mark Walton ses længst til højre.
Miami Dolphins spillere. Mark Walton ses længst til højre. Foto: Eric Espada
Vis mere

Ordren blev annulleret af personalet, og en frustreret Walton tog sagen i egen hånd og kørte ned til stedet for at finde den medarbejder, som havde været respektløs over for ham.

Herefter slog Walton gentagende gange på ruderne og prøvede at komme ind i restauranten, ifølge den første rapport i sagen. Herefter ankommer politiet.

Den nye video i sagen viser, at Walton har et ophidset skænderi med medarbejderne, mens politiet stiller ham spørgsmål omkring situation.

I en ophidset, men forholdsvis ufarlig situation går Walton væk, men da politiet finder en blødende ansat rundt om hjørnet med Walton stående ved siden af, ligger de ham i håndjern.

Idet politiet fortager en anholdelse af Eric Walton uden det store postyr, ender den tidligere NFL-spiller med at lade vandet i bukserne.

Det viser sig sidenhen, at den blødende ansat var hans fætter, som faktisk forsøgte at få ham til at undgå problemer.

Som et resultat af hændelsen står Walton over for to anklager, men ifølge TMZ nåede Walton og hans advokat til enighed med anklagerne i april om at få sagen afsluttet.

Walton er dog ikke fremmed i retssystemet og har flere hændelser på straffeattesten, der strækker sig tilbage til begyndelsen af ​​2019.

Han blev blandt andet fritstillet af sit daværende hold Cincinatti Bengals 6. april 2019 efter tre anholdelser uden for sæsonen.

Næsten to måneder efter sin løsladelse underskrev Walton med Miami Dolphins. Holdet fritstillede ham, efter at han fortsatte med at være på kanten af loven.