Hun lagde de sociale medier ned med et lidenskabeligt digt ved Joe Bidens indsættelse som præsident.

Og inden aftenens Super Bowl dukkede hun op igen. I en indspillet video lige inden 'coin toss' kom den 22-årige digter Amanda Gorman på skærmen for at hylde de amerikanske hverdagshelte under pandemien.

Amanda Gorman var på alles læber med digtet 'The Hill We Climb', som hun fremsagde ved indsættelsen. Nu var det helt logisk, at den næste store scene, hun skulle erobre, var den største amerikanske sportsbegivenhed.

I digtet 'Chorus of the Captains' hyldede hun inden kampen tre amerikanske hverdagshelte under coronapandemien.

»Vi vidste, at for at ære de hverdagshelte ordentligt og alle over hele landet, som de repræsenterer, havde vi brug for de rigtige ord til at gøre det. Og der er ingen bedre til at levere disse ord ud til verden end Amanda Gorman,« sagde Matt Shapiro, NFL-vicepræsident, om den unge digter.

Hun var den første digter nogensinde, der fik æren af at optræde ved Super Bowl-begivenhederne.

Dermed stjal hun igen billedet fra store verdensstjerner. Denne gang var det The Weeknd, der måtte se sig overstrålet af den unge digter.

Hovednavnet under dette års Halftime Show havde ellers disket op med et sceneshow, der kostede hele 43 millioner – og de penge var endda taget fra egen lomme.

Flere NFL-fans undrede sig dog over, hvad det svimlende millionbeløb var blevet brugt på.

Og det lykkedes ikke helt at overbevise NFL-fansene om, at de havde været vidne til noget helt fantastisk og ekstraordinært.

Reaktioner på Twitter understreger den overbevisende præstation, som The Weeknd leverede rent vokalt, men det var meget svært at få øje på, hvad de mange millioner helt præcist skulle have været brugt på. Det kan du læse mere om herunder.

Andre læser også