Har du styr på, hvordan du laver et testamente og sikrer dine arvinger? Uanset om du er gift, fraskilt eller enlig, får du her en passende blanket og hjælp til juraen, så du sikrer dine arvinger på fornuftig vis.

Uanset om du er gift, fraskilt eller enlig, får du her en passende blanket og hjælp til juraen, så du sikrer dine arvinger på fornuftig vis.
Hvis ikke, så får du hjælp her i form af en blanket, hvor du primært blot skal udfylde blot skal udfylde nogle helt grundlæggende oplysninger som navn m.v.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Et word-dokument, der indeholder selve blanketten til testamentet med de juridiske formuleringer samt en genpart

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om penge, privatøkonomi og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Det kan ellers være en uoverkommelig opgave at finde ud af, hvilke elementer der bør tages højde for i sådan et testamente.

I disse blanketter er den juridiske tekst udarbejdet i forvejen. Du køber altså en standardblanket med juridiske formuleringer, så du på en nem og overskuelig måde kan sikre dine arvinger. Du får et 4-siders dokument med selve blanketten til testamentet med de juridiske formuleringer samt en genpart.

Vælg den blanket, der passer til din livssituation:

For ægtepar med kombinationssæreje (298 kr)
For ægtefæller med fællesbørn og evt. særbørn (298 kr)
For ugifte, samboende med hver deres særbørn (298 kr)
For enlige med skilsmissesæreje (298 kr)
For enlige uden livsarvinger (298 kr)
For samlevende med fællesbørn (298 kr)

Blanketterne er udarbejdet af Magnus Informatik, Blanketkiosken.dk.

OBS: Dette produkt indgår
ikke indgår i PLUS-abonnement

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her