Vil du gerne være sikker på, at der er penge på din pensionsopsparing hele livet – også, hvis du bliver 100 år? Så skulle du måske overveje en livrente. Få en guide til, hvordan du vælger rigtigt her.

Bliver I typisk gamle i din familie? Vil du gerne være sikker på, at der er penge på din pensionsopsparing hele livet – også, hvis du bliver 100 år? Så skulle du måske overveje en livrente. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

Hvordan du ser dig selv og dit liv som fremtidig pensionist er helt afgørende for, hvilken kombination af pensionstyper, du vælger. Eftersom vi lever længere og længere kan det blive vigtigt at vælge ordninger, der supplerer folkepension og ATP helt frem til vi dør – med livslange udbetalinger, uanset om vi bliver 72 eller 100. Det sidste kan livrenten. Den sikrer dig udbetaling hele livet, og dør du som 72-årig, går de resterende penge ind i den store pulje, der sørger for, at alle med livrente i dit pensionsselskab får penge udbetalt, til de dør.

Livrenten er ifølge seniorøkonom i Forbrugerrådet, Morten Bruun Pedersen, et lidt overset pensionsprodukt. Men hvad er fordelene? Hvad er ulemperne? Og kan det lige nu og her betale sig for dig at få livrente? Det får du grundigt svar på i denne guide, der er udarbejdet af Forbrugerrådets blad Tænk Penge og hentet fra seneste udgave af magasinet.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her