En måned skulle der gå før den rødhårede Pernille kom ovenpå igen efter tre gange nej fra dommerne

Pernille Eilrichs tid i X-Factor fredag aften blev en kort oplevelse. Hun kom ind, sang og fik en ordentlig overhaling af Blachman, om at hun ikke skulle synge igen.

- Det tog hårdt på mig. Jeg skulle bruge fire uger på at komme mig, siger Pernille, der havde fået masser af støtte af vennerne op til hendes audition, men alligevel blev det til en afvisning af dommerne.

- Jeg har altid haft svært ved at tage imod kritik, så det var svært, selvom jeg havde forberedt mig selv på, at det godt kunne blive et nej fra dommerne, siger Pernille ærligt.

Da Pernille kom ud og så sin daværende kæreste fra auditionen, kunne hun ikke holde tårerne tilbage.

- Min eks-kæreste kan se på mig, hvis jeg har det skidt, så jeg kunne ikke lyve for ham.

Det var førs, da den ene dommer, Lina Rafn, fangede hende på parkeringspladsen, at Pernille fik det bedre.

- Hun fortalte, at det krævede meget mod at stille op sådan et sted, og at hun nok aldrig selv ville have gået videre med den stemme, som hun selv har, siger Pernille.

- Jeg tænkte bare ’hvor mange albums er det lige, du har solgt?’, griner Pernille tre måneder efter episoden.

I dag bor Pernille i Skjern, men flytter snart til Kolding, hvor hun vil påbegynde en uddannelse som dyrepasser. Hun har desuden ikke opgivet sin drøm om at blive sanger en dag.

- Jeg synger stadig, og jeg øver mig, så tit jeg kan med min stemme og nu også guitar, så jeg har ikke taget Blachmans ord til mig, siger Pernille.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.