Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

18-årige Rasmus Nielsen, der for knap to måneder siden fik en 4. plads i årets X Factor, er blevet anmeldt for vold.

Han skulle angiveligt have overfaldt sin ekskæreste Sandra Stampe Kolding lørdag nat, hvor de begge var i byen på diskotek Crazy Daisy i Roskilde.

- Rasmus havde tidligere på natten givet mig en lussing og var blevet smidt ud af Crazy Daisy, fortæller ekskæresten til bt.dk.

- Og da jeg og en veninde senere var på vej hjem, overfaldt han mig ved stationen, hvor han gav mig en knytnæve i hovedet, rev mig i håret og bankede mit hoved ned i jorden to gange, siger hun og fortæller, at Rasmus Nielsen ikke var alene. Han var sammen med tre venner, hvor den ene sørgede for at holde veninden tilbage.

Rasmus Nielsen bekræfter overfor bt.dk, at han er blevet anmeldt for vold men nægter at have slået 18-årige Sandra Stampe Nielsen.

- Ja, det er rigtigt, at jeg blev ringet op af politiet og tog straks på stationen. Jeg har været til afhøring og givet min version af sagen. Og jeg har selvfølgelig ikke slået nogen, siger den unge tv-deltager, der i X Factor-forløbet var under Mich Cutfather Hansens vinger og som netop har udgivet sin første single 'Hør mig nu'.

Sandra Stampe Kolding fortæller, at det var to taxachauffører, der tilkaldte politiet søndag morgen.

- Jeg kan huske, at jeg så dem, mens jeg lå på jorden og håbede på, at de ville gøre noget, siger hun og fortæller, at Rasmus Nielsen nåede at stikke af, inden politiet dukkede op.

- Han sagde, at han ville skære halsen over på os, hvis vi meldte det til politiet, siger hun.

Da politiet ankom til stedet, kørte de Sandra Stampe Kolding på skadestuen.

- Jeg blødte ud af munden og havde blod på min kjole. Men heldigvis er jeg sluppet billigt. Jeg har kun fået hjernerystelse, siger hun.

Rasmus Nielsen er meget overrasket over ekskærestens fortællinger.

- Det er rigtigt, at der var et kæmpe skænderi. Alle var i klammeri med hinanden, men jeg har ikke slået nogen, siger han og understreger, at selv om han var fuld, husker han det hele.

Andre læser også