Den kun 16-årige X Factor-deltager Nicoline Simone Søberg Møller er involveret i en stor narkosag i Sønderjylland.

Det skriver BT onsdag.

Den unge X Factor-deltager, der kommer fra Nordborg på Als, er sigtet i sagen, der omhandler et større salg af narko og mistanke om indsmugling af stoffer i og omkring Sønderborg Kommune. Både en 23-årig og 28-årig mand har siddet varetægtsfængslet siden 7. marts.

- Jeg kan bekræfte, at vi har varetægtsfængslet en mand på 23 år og 28 år i sagen. Efterforskningen er stadig i gang, så vi kan ikke sige meget mere, siger John Müller, vicepolitikommissær i Udlændinge og kontrolafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi er slet ikke færdige med at regne ud hvor meget, der egentlig er tale om. Men vi har en formodning om, at det er salg af narkotika i større mængder, både kokain og amfetamin, siger vicepolitikommissæren, der ikke kommentere, hvad Nicoline Simones rolle er i alt det her.

BT kan dog berette, at den 16-årige X Factor-deltager er sigtet, fordi hun har været vidne til flere kriminelle handlinger. Ifølge BTs oplysninger har hun igennem et par måneder været kærester med den 23-årige mand, der i dag sidder varetægtsfængslet. De er begge fra Nordborg på Als, og mens forholdet stod på, var hun vidne til både salg og muligvis indsmugling af hårde stoffer over grænsen.

Hverken Nicoline Simone eller hendes mor Jeanette Søberg Møller vil kommentere på sigtelsen. Men moren bekræfter, at datteren har set en ældre mand med kriminel baggrund. Men at forholdet sluttede, inden live-programmerne i X Factor blev skudt i gang.

Politiet er stadig i gang med et større efterforskningsarbejde, så det uvist, hvordan sagen ender og om Nicoline Simone overhovedet bliver tiltalt og skal stå overfor en dommer. 

Køb BT onsdag og læs mere.