Lyt til artiklen

En af X Factor-favoritterne, norske Lucy Mardou, lægger ikke skjul på, at hun savner sin skurvogn i Thylejren under X Factor.

Mens showet kører, har DR installeret Lucy, den islandske kæreste og datter, på det fancy Stay Hotel på Islands Brygge, der må siges at tilbyde noget anderledes boligforhold end Thylejrens to blå toiletskure til kollektivets 75 beboere.

Men faktisk er Hotel Stay meget tættere på Lucys opvækst end Thylejren.

Den 23-årige sangerinde, der iført dreadlocks foretrækker at rende rundt med bare fødder på scenen, kommer nemlig fra et ambassadehjem i Norge.

Lige nu bor forældrene i Mellemøsten hvor de er udstationeret på den norske ambassade i Pakistan, er Lucy kommet til at afsløre til BT.

- Min far arbejder på ambassaden, og min mor studerer, siger Lucy, hvis far står for sikkerheden på ambassaden.

På grund faderens ambassadejob har familien, der består af to ældre søskende og efternøleren Lucy, rykket en del rundt.

- Vi boede ikke i udlandet, men mange steder i Norge på grund af fars job, fortæller hun.

Pool og spa

Tidligere har Lucy løftet lidt af sløret for sin opvækst i Norge, der ikke minder det fjerneste om et 70’er hippieliv. Tvært imod inkluderer det hus med swimmingpool og boblebad.

Så at bosætte sig i Thylejren, også kaldet ’Frøstruplejren’, da den så dagens lys i 1970, må siges at være noget af en forandring fra en barndom i den mere velhavende del af det norske samfund.

Men for Lucy Mardous familie kom det ikke som et chok, at hun, efter en blaffertur, endte med at bosætte sig der.

- Ja, jeg har haft en god opvækst. Men jeg har altid gået mine egne veje, så det at jeg har valgt at bosætte mig i Thylejren var nok ikke uventet, siger Lucy og fortæller, at hendes forældre har været på besøg i Thylejren.

TV: Lucy: Jeg bliver i Thylejren, selvom jeg vinder X Factor

 

Er du på mobilen - se tv-klippet med Lucy her

- Mine forældre synes, det er hyggeligt og er glade for, at jeg gør det, jeg har lyst til og er glad, siger hun og afslører, at mor og far flyver fra Pakistan for at se hende i X Factor-finalen, hvis hun går videre i fredagens semifinale.