Lyt til artiklen

Det blev kun til en anden plads i årets X Factor. Men det holder ikke 15-årige Line Larsen tilbage.

Den unge Skagbo har siden den store tv-finale i Herning færdiggjort sin 9. klasse, mens hun på sidelinjen er i fuld gang med at stable en musikkarriere på benene.

- Jeg synes, man støder på mange fordomme, når man er med i et program som X Factor, lyder det fra Line Larsen, der håber, at hun kan mane de mange fordomme i jorden.

Læs også:

- Jeg er træt af at høre på folk, der siger, at ingen får succes efter X Factor, og vi alle sammen er glemt, når kameraerne er slukket, siger hun og fastslår, at hun er klar til at bevise det modsatte.

Den 15-årige skoleelev, der til dagligt bor i Skagen med sin familie, måtte nøjes med en anden plads ved årets X Factor show, mens førstepladsen gik til den to år ældre Ida Østergaard Madsen.

Alligevel lykkedes det Line Larsen at få en pladekontrakt med Sony BMG lige efter finalen og håber på at være klar med en single allerede i slutningen af sommeren.

- Jeg har knoklet en masse, og vi har allerede indspillet to sange, siger hun og fortæller, at hun arbejder sammen med Medinas producerteam Providers og sangskriveren Engeline. De stod også bag Lines X Factorsingle ’Efter dig’.

- Jeg er så stolt af at arbejde sammen med dem. Jeg hører selv meget Medina, siger Line Larsen, der ved siden af sin sangkarriere også vil fortsætte med at gå i skole.

- Sony har hjulpet mig ind på Oure Efterskole. De har en koncentreret musiklinje, og jeg glæder mig helt vildt, siger hun.