Fredag aften var seerne vidne til både glædestårer, raseri og stor skuffelse, da fårene blev skilt fra bukkene i det sidste X Factor bootcamp program inden næste uges liveshow.

Kun ni deltagere og grupper kan gå videre til de store direkte shows fra DR-byen. Og i fredagens udsendelse valgte dommerne, hvem de vil arbejde videre med, og hvem der er ude af konkurrencen.

Se hvem der er gået videre til liveshow her:

X Factor dommerne

Og blandt de skuffede var gruppen Double Trouble, der i ugevis har gjort alt for at overbevise Blachman om, at de hører til i gruppekategorien.

- Vi synes, det er vildt uretfærdigt. Vi har om nogen taget imod Blachmans kritik og gjort noget ved det. Og så ryger vi alligevel. Det er en mega flad fornemmelse, for vi har virkelig lagt meget arbejde i det her, lyder det fra de to venner Line og Christopher, der udgør Double Trouble.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

- På mange måder føler vi os holdt for nar. For det er som om, han hele tiden havde besluttet sig for, hvem han ville have videre. Og det var aldrig os, siger de.

I stedet valgte Blachman at sende gruppen Simbel videre, der består af pigerne Simone og Isabella. Deres gruppe hedder nu Tandberg & Østenby. Desuden valgte han at sende grupperne Nicoline Simone & Jean Michael samt Phoung & Rasmus videre. De to sidste grupper har Blachman selv sammensat, og det gav de andre grupper endnu sværere odds, mener Double Trouble.

LÆS OGSÅ:

- Hvad er så ideen med at stille op som gruppe, når han alligevel danner sine egne grupper og sender dem videre. Han har jo hele tiden vidst, at han ville have dem videre, siger Line og Christopher og understreger, at de ikke er bitre, men de er skuffede over den måde, det til sidst for løb på.

- Ja, vi ville selvfølgelig gerne have været med i liveshowene. Men det mente Blachman ikke. Men vi fortsætter med at lave musik sammen. Det gjorde vi også før X Factor, og det gør vi også efter X Factor, fastslår de.