Det blev en 'X Factor'-aften fyldt med rosende ord fra alle dommerne, da deltagerne sang sig gennem årets semifinale. Men for en af dem sluttede 'X Factor'-rejsen inden den store finale. 'X Factor' sagde fredag aften farvel til de ellers voldsomt populære Citybois.

I fredagens udgave af 'X Factor' var der ikke nogen farezone, da det kun var seerne, der kunne stemme deltagerne videre. For den programmets eneste kvindelige dommer, Lina Rafn, er det den helt rigtige måde at sende deltagerne videre.

»Alle deltagerne har vist forskellige sider, så seerne har en godt grundlag for at vide, hvordan deltagerne er og hvad de kan,« fortæller Lina Rafn under aftens program.

Læs også:

Gennem programmet skulle deltagerne først synge en sang, som seerne havde valgt, og derefter en sang, som dommerne havde bestemt sammen med deltagerne. Ifølge dommerne var seernes sangvalg en smule kommercielle og lidt for lette til deltagerne, i forhold til de sange, de selv havde valgt at udfordre deres deltagere med.

Læs også:

Efter pausen kom den tidligere 'X Factor'-deltager Basim og gæsteoptrådte med en af hans egne sange, han havde skrevet i USA.

Efter en nervepirrende aften måtte Citybois-drengene til stor overraskelse vinke farvel til en finaleplads i 'X Factor'.

Andre læser også