Lotus-pigerne chattede med bt.dks læsere.
Lotus-pigerne chattede med bt.dks læsere. Foto: Niels Ahlmann Olesen
Hvordan føltes det, da Blachman stemte jer ud? Hvad skal I lave nu? Og vil I med på date?

Der er ingen grænser for, hvad BTs læsere kan finde på at spørge om. Det måtte de tre unger piger fra den udstemte X Factorgruppe Lotus sande, da de lørdag eftermiddag var forbi BT for at chatte med læserne.

lotus

Louise, Astrid og Nanne var kun 12 timer forinden røget ud af DRs store talentshow. Men alligevel var pigerne glade og fulde af gå-på-mod, da de satte sig til tasterne.

- Hvordan føltes det, da Blachman sendte jer hjem?, spurgte en læser ved navn Camilla.

- Det var selvfølgelig ikke en rar følelse at stå i farezonen, men vi var godt klar over hvad klokken havde slået, da Blachman stod med valget. Vi havde selv håbet på at komme lidt længere, så vi rigtigt kunne vise, hvad det er, vi kan sammen, svarede de tre piger.

Flere læsere ville også gerne vide, hvad pigerne ville foretage sig nu - og om de vil blive ved med at synge sammen.

- Det er et svært spørgsmål at svare på, og det er ikke rigtigt noget, vi har taget stilling til endnu. Vores fokus har udelukkende været på X Factor den sidste tid. Nanna og Astrid skal tilbage og færdiggøre deres 9. klasse, og Louise skal tilbage på arbejdet og færdiggøre sit sabbatår. Tiden må vise, hvad der så skal se, men vi skal helt klart holde kontakten, svarede pigerne, der især var ombejlet af det mandlige køn.

Pigerne blev både spurgt, om de var single, og om de ville med på flere dates. Louise, Astrid og Nanna svarede, at alle er single.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.