Olivia og Emil Djernæs.
Olivia og Emil Djernæs. Foto: Danmarks Radio

I aften er de blanke øjnes og de bævende læbers aften i X Factor. Her skal de 140 sangere fra de indledende auditions barberes ned til 24 deltagere på X Factors superbootcamp. Og det kommer ikke til at gå gnidningsløst for sig.

Igen er det sammensætningen af grupperne, der skaber drama, trutmunde og forurettede stjernefrø. En gruppe har endnu aldrig vundet den danske udgave af X Factor, og igen i år må dommerne kæmpe for at skabe grupper med X Factor.

I denne sæson forsøger dommerne sig med at opfordre udvalgte solister til at gå sammen i grupper. Det kommer i aften til at ramme to søskendepar, som havde håbet på at stille op som solister i konkurrencen.

Det gælder Emil og Olivia Djernæs samt Jasmin og Hind Faris, som alle kommer til at stå over for et ultimatum i aftens program.

Blachman: 'I skal være taknemmelige!'

Spørger man Blachman, er der ingen tvivl om, hvad de to søskendepar bør mene om udsigten til at blive parret i grupper.

- I skal være taknemmelige! Det er rådgivning i millionklassen, siger Thomas Blachman i aftens program, mens de to søskendepar lader til at være af en anden opfattelse.

- Det er et åndssvagt ultimatum, synes jeg. At vi ikke kan få lov til at prøve at vise vores værd hver for sig, siger storebror Emil Valentin Djernæs i aftens program.

- Det er lidt urimeligt, for man kommer dér, og så forventer man, at vi begge to godt kan være med samtidig med, at vi ikke behøver at være en gruppe, mener lillesøster Hind Faris.

Se om det lykkes for Blachman & co at samle trådene i aften klokken 20 på DR 1. Her bliver det også afsløret, hvilke dommere der skal være mentor, for hvilke kategorier af deltagere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.