Brødrene Price fik i den grad tørt på af Thomas Blachman, da de dristede sig til at synge en sang for dommerne under en audition i Vega.
Brødrene Price fik i den grad tørt på af Thomas Blachman, da de dristede sig til at synge en sang for dommerne under en audition i Vega. Foto: Claus Bech
Thomas Blachman lossede for fuld musik James og Adam Price ud af X Factor, da brødrene forsøgte sig med en audition i talentshowet.

- Nu må vi satme stoppe det her. Jeres forældre må da synes, I er de største fjolser. Al respekt for jeres forældre, men lige præcis I to er blevet et synonym hos hele den kommende generation og ungdom - et bevis på mangel på forfængelighed. I kender simpelthen ikke jeres besøgstid, hvad fanden laver I her? I er jo medieludere, tordnede Thomas Blachman mod de folkekære tv-kokke efter deres optræden.

Selvom Brødrene Prices deltagelse i X Factor åbenlyst var et mediestunt, blev Blachman i rollen og gav i den grad Brødrene tørt på.

- Dét der det er noget lort. I skal ud. I har ingen stil. I har ingen smag, fortsatte Thomas Blachman og sendte brødrene ud af konkurrencen, selvom meddommer Anne Linnet indvendte, at der mangler grupper i konkurrencen.

Se Brødrene Prices optræden og Blachmans reaktion her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.