Remees to unge talenter Baraa og Tannaz var ude i en nervepirrende omkamp i X Factors farezone, inden den ubarmhjertige afgørelse faldt, og Tannaz Hakami måtte forlade programmet.

tannazgræder1


Det skete først efter at Thomas Blachman havde nægtet at pege på Baraa og havde overladt det til Remee, at tage afgørelsen om en af sine egne deltagere.
Efter at Lina havde smidt Tannaz ud, og Blachman efter de uskrevne regler skulle have peget på den anden deltager, så situationen far nulstillet.

»Det kan jeg sgu da ikke, og så må I sidde med jeres papirer bagefter,« sagde Blachman, og ville ikke stemme Baraa ud.

Til sidst, efter en lang tårevædet snak om det enestående sammenhold mellem de unge, tog Remee den svære beslutning og sendte Tannaz hjem i tårer.

X Factor


15-årige Tannaz har ellers charmeret både seere og dommere med sin let hæse stemme, sit store talent og sit ukuelige gåpåmod.
Men selv den reggae-svingende version af Danmarks anden fædrelandssang 'I Danmark er jeg født', var ikke nok til at sikre hende fortsat deltagelse. På trods af en meget sikker vokal præstation.

Dermed mister Remee for første gang en af sine deltagere i ungdomskategorien og har nu feltets store favorit Emilie tilbage sammen med den talentfulde charmetrold Baraa, der gav den gas og overraskede alle i aften med en yderst overbevisende version af Lukas Grahams 'Better Than Yourself'.

Selvom han i omsyngningen et kort øjeblik knækkede over i gråd af bar nerver, så fik den 15-årige dreng kæmpet sig tilbage på sporet i den krævende sang.

Andre læser også