Alderspræsidenten Steffen Gilmartin på 50 år var skuffet efter sit exit fra X Factor, hvor han blev sendt ud af sin egen mentor, Remee. 

- Det er en mat fornemmelse. Jeg synes, jeg gjorde det rigtig godt. Jeg fuckede lidt op i teksten, men det gør jeg altid, lyder det fra en skuffet Steffen til bt.dk lige efter X Factor-udstemningen.

Han har selv følgende årsag til, hvorfor han røg ud i aftenens 4. liveshow af DRs talentkonkurrence.

- Jeg tror, jeg kom i omsang, fordi de i resumeet kun viste fra mit vers og ikke omkvædet. Ved alle de andre deltagere viste de omkvædet. Og omkvædet er det stærkeste i hele sangen, lyder kritikken fra Steffen til bt.dk, kort efter, at han røg ud med sangen ’What’s Another Year’ med Johnny Logan.

- Det undrer mig meget, at de valgte at gøre det på denne måde. I må spørge DR, lyder det frustreret fra en ærgerlig Steffen Gilmartin.

På grund af DRs resume siger han, at han derfor havde set det komme. Dog tilføjer han, at han overordnet set har haft et godt forløb med både Remee samt sine med-konkurrenter, Pernille og Lucy.

- Jeg har det egentlig fint. Det har været en god proces, men jeg havde set det komme. Jeg er rimelig afslappet og lidt tørstig, lød det fra en skuffet, men fattet Steffen Gilmartin.

Den 50-årige alderspræsident var sammen med 27-årige Pernille Nordtorp blandt de to, der fik færrest stemmer af seerne og røg i farezonen, hvorefter han måtte se sig stemt hjem af sin egen mentor, Remee. Det fik til gengæld tårerne frem i Pernilles øjne, mens Remee gav Steffen rosende ord med på vejen.

- Steffen, jeg ved, hvor meget du vil det her. Jeg håber, folk har fået dig ind, det fortjener du. Hvis jeg skulle vælge strategisk, ville jeg lade dig gå videre, Steffen. Men jeg bliver nødt til at se på, hvem der har størst udviklingspotentiale. Det har Pernille, så jeg så jeg bliver nødt til at sende dig hjem, lød det fra dommer, Remee.

 - Pernille er en superstar, lyder det fra Steffen i presserummet.

Det betyder nu, at dommer Lina Rafn stadig er med i konkurrencen med sin deltager Henriette, mens både dommer Thomas Blachman og Remee nu har to tilbage.