Fredagens udgave af X Factor stod i jubilæets tegn, da program nummer 100 rullede over skærmen. Programmet bød blandt andet på gæsteoptræden fra en lang række tidligere deltagere, men ikke desto mindre skulle dommertrioen alligevel sige farvel til en deltager.

Forud for fredagens tredje liveshow havde bookmakerne vurderet, at Tannaz og Jógvan ville ryge i farezonen, og derfor var det noget af en overraskelse, da 25-årige Sophia og 15-årige Baraa Quadoura endte i farezonen og skulle synge for anden gang.

»Jeg tænker bare positivt, og nu vil jeg bare vise, hvad jeg står her for,« sagde Baraa, lige før han skulle synge David Guetta-nummeret »When Love Takes Over« for anden gang.

Deltagerne i dette års X Factor er ifølge dommerne nogen af de stærkeste, de har set, hvilket gjorde det svært for dommerne at vælge, hvem der skulle gå videre.

Ikke desto mindre blev det Thomas Blachman, der stod med den endelige afgørelse, da begge hans grupper »Citybois« og »Ivarsson, Bang & Neumann« var gået videre.

Efter nøje overvejelser dømte han dog den 24-årige Sophia ude af DRs populære sangkonkurrence.

Stine Bramsen-nummeret ´Prototypical´ blev dermed Sophias sidste.

 

Andre læser også