DR præsenterer sæsonens X Factor-dommere på Langelinie Pavillionen i København onsdag d. 12 august 2015. Her er det X-Factor dommer Mette Lindberg. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2015)
DR præsenterer sæsonens X Factor-dommere på Langelinie Pavillionen i København onsdag d. 12 august 2015. Her er det X-Factor dommer Mette Lindberg. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2015) Foto: Simon Læssøe

Den nye dommer i X Factor har fået massiv kritik på de sociale medier, efter hun valgte at sende sangerinden Marie Stougaard hjem i fredagens afsnit af det populære talentprogram. Nu svarer hun på, hvorfor det lige netop var Marie, der måtte sige farvel og tak.

»Marie var dygtig, men der var bare andre, der talte tydeligere til mig,« fortæller Mette Lindberg til dr.dk.

12 unge håbefulde sangere og sangerinde kæmpede fredag aften om at være en af de fem, der fik en plads i de eftertragtede stole. Den nye pige i dommerklassen, Mette Lindberg, valgte at sende Mads Christian, Elena, Reem, Alex og Anna videre til bootcamp. Men 15-årige Marie Stougaard var ikke med til stor ærgrelse for mange af programmets fans.

Marie - 5CC

BT lagde fredag aften en artikel op på vores Facebookside, og det affødte en del hidsige kommentarer. Her er et lille udpluk:

'Det' helt hul i hovedet. Marie var den eneste med vinderpotentiale - En sikker vinder, uden tvivl.'

'NEJ. Hun skulle da virkelig ha været med videre. Det var en KÆMPE brøler Mette lavede der. Hun synger da helt fantastisk. Remee hent hende til en gruppe,'

Så forkert - et ÆGTE og autentisk talent. Hun må da over i en konstrueret gruppe hos Remee, hvis hun ikke kan få en plads på anden vis'

Marie - 5CC

Men Mette Lindberg ryster ikke på hånden på trods af den hidsige kritik af hendes valg.

»Det var de fem, der brændte mest igennem og lyste op for mig. Det var de fem, der overordnet set havde den stærkeste ’X Factor’ i mine øjne. De lyser op, og det er du ikke i tvivl om, når du hører og ser dem,« fortæller Mette Lindberg til dr.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.