Thomas Blachman fik en del af seerne på nakken, da han fredag aften sendte 24-årige Carl ud af konkurrencen.
Thomas Blachman fik en del af seerne på nakken, da han fredag aften sendte 24-årige Carl ud af konkurrencen. Foto: Søren Bidstrup

Blachmann skaber vrede hos X Factor-elskerne efter, at han fredag aften sendte naturtalentet Carl hjem.

For en uge siden var det den nye dommer, Mette Lindberg, der fik seerne op af stolene, da hun sendte storfavoritten, 15-årige Marie Stougaard, hjem i den såkaldte '5 chair-challenge.'

Og fredag fik X Factor-fansene endnu et chok, da Thomas Blachman valgte at sende en anden favorit, 24-årige Carl, ud af konkurrencen.

»Jeg bliver simpelthen nødt til at gøre noget så vanvittigt som at sende dig hjem,« sagde Blachman, som end ikke ville ofre en stol på Carl.

»Det er jeg ked af. Du er sej og held og lykke med det. Stor respekt herfra,« lød det fra den kontroversielle dommer, der kort forinden havde overfuset en anden deltager og kaldt hende for kedelig.

Marie - 5CC

Til dr.dk forklarer Blachman, at han smed Carl ud, fordi han ikke vidste, hvordan han skulle videreudvikle hans talent.

»Carl var sympatisk og på alle måder god, men jeg vidste personligt ikke, hvad jeg skulle stille op med ham. Hans klang og æstetik. Skulle jeg afmontere den, bare fordi jeg ikke satte pris på den? De andre dommere havde måske sat mere pris på det, men det fungerede ikke for mig,« forklarer Blachman.

Knap var programmet slut, før reaktionerne væltede ind på X Factors side på Facebook.

»Er i chok! Carl var og er FANTASTISK,« skriver Emma Thi Tha Møller.

»Hvordan kan han sende Carl ud?! What!!? Han har personlighed og en stemme der kunne komme rigtig langt hvis Blachman havde haft 'talent' nok til at vælge sange til ham,« skriver Mathias Nyborg Christensen.

»Carl var helt klart den bedste af dem alle!« mener Mary Jean Gongob Tjørnelund.

Og Mette Christensen ser ikke lyst på den kommende X Factor-sæson:

»Det er da godt nok den værste sæson ever. De smider alle de gode ud.«

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.