Den 22-årige tidligere favorit Morten Benjamin tror ikke længere på sejren i X Factor

I starten var han en af de klare favoritter, og fik endda knus på scenen af Blachman for sin optræden. Forrige fredag røg han i farezonen. Nu tror han ikke længere selv på, at han kan vinde X Factor.

- Jeg vil blive overrasket, hvis jeg ikke ryger ud i morgen, fortæller Morten Benjamin til bt.dk. Efter en optræden, der sendte ham i farezonen, og et show sidste fredag, som han ikke engang selv var tilfreds med, virker pladekontrakten langt væk fra den blide sanger.

Morten Benjamin fra Horsens startede ellers i den absolutte top, da X Factor satte gang i deres liveshows. Den unge fyr sang sig ind i pigernes og Blachmans hjerter, og han havde en stor fanopbakning. Det har han stadig. Men der er ikke så mange, der længere vil bruge en sms-stemme på ham. Tidligere i denne uge udtalte Thomas Blachman at Morten Benjamin ikke længere besidder X Factor.

- Jeg har været lidt ude at svømme de sidste par uger med hensyn til tema og sangvalg. Det har været langt væk fra min egen genre, indrømmer han.

- Jeg håber selvfølgelig på at få lov at fortsætte, men jeg tror det ikke selv. Hvis jeg ryger ud i morgen, så gør jeg det i det mindste med nogle sange, jeg selv er glad for, siger Morten Benjamin, der i morgen kaster sig ud i både rap og singer/songwriter-stilen, som var det dommerne faldt for ved ham til første audition.