Der var ingen tvivl i Remees sind, da han skulle vælge mellem sine to 'voksne' deltagere, Pernille og Steffen. Og det var Steffen Gilmartin, der trak det korteste strå.

- Jeg ved, at Steffen har lavet den her sang meget vildere , når vi har øvet. Men han blev nervøs og kludrede lidt i ordene, lød det fra dommer og mentor, Remee, til bt.dk om Steffen version af 'What's another Year' af Johnny Logan.

Steffen kritiserede til bt.dk, at hans resume af sin sang inden pausen, var klippet forkert, da DR - i modsætning til de andre deltagere - ikke viste Steffens omkvæd, men verset.

Det har hans mentor, Remee, dog ikke de store kommentarer til.

- Jeg kan ikke styre, hvad DR sender i resumeet. Jeg synes ikke, recap'en var optimal i dag. Til gengæld var den mega fed i sidste uge, lød det fra Remee.

Derimod havde han kun ros tilovers for sin 27-årige sanglærke, Pernille.

- Pernille leverede en total superstjerne-performance på alle måder, lød det begejstret fra Remee, som i øvrigt ikke havde de store moralske problemer med at stemme sin egen deltager ud.

- Hvordan skulle vi ellers få ryddet ud i det her, sagde han med et grin og hentydede til sit luksusproblem med at have alle tre solister intakt indtil 4. liveshow.