Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Da sms-afstemningen var slut, lød dommen. Duoen Phuong& Rasmus blev de første deltagere til at ryge ud af X Factor liveshow.

Efter et tæt løb, hvor Blachmans gruppe var i farezonen sammen med solisten Katrine, blev det en tydeligt skuffet duo, der måtte give vært Lise Rønne et farvelkram.

Det var en grådkvalt Phuong der måtte tage afsked med scenen.

Phuong & Rasmus kunne med sangen Speak out now af danske Oh Land ikke synge sig ind i danskernes hjerter. Dermed er Blachman den første, til at miste en deltager i dette års X Factor. Det var dette års første liveshow, der løb af stablen i nye kulisser i DR-Byen.

Flere af deltagerne overraskede positivt, med klare stemmer, god energi og fantastisk udstråling. Aftenens store overraskelse var Blachmans grupper. Flere af dem var nedstemt fra start, men alle grupper opnåede positive udtalelser fra dommerne. Alligevel var 17-årige Ida aftenens helt store favorit, som blev spået en plads i finalen.

Phuong & Rasmus fik også positiv feedback fra dommerne, men det var altså ikke nok til at de kunne gå videre til næste uge.

Andre læser også