Sarah er skuffet over, at kun 36 har købt hendes nye single.
Sarah er skuffet over, at kun 36 har købt hendes nye single. Foto: Esben Salling

Det er snart to år siden, at den unge Sarah Skaalum Jørgensen bragede igennem som stjernefrø og vandt X Factor-konkurrencen. Og meget er sket siden da. Alt for meget, hvis man spørger den tidligere vinder, der har svært ved at få øje på den berømmelse, hun blev spået.

I en statusopdatering på Facebook fredag aften langer hun hårdt ud efter sine venner for ikke at bakke op om hendes sang-karriere.

- Sarah, X Factor Sarah eller Zahra... Uanset hvilken rolle jeg er i, kan jeg kun sige til alle mine 810 "venner" (Facebook-venner, red.), at jeg er skuffet... Et venskab går ud på at bakke hinanden på uanset, hvilken situation man så står i eller kommer i, skriver hun bl.a.

Skuffelsen over vennernes manglende opbakning udspringer af, at den unge sanger netop har fået salgstal for sin seneste single. Og de er - mildest talt - ikke imponerende.

- Uhyggelige 36... Seriøst?, udbryder Sarah Skaalum Jørgensen på sin personlige Facebookprofil.

- Hvor blev 'jeg vil altid støtte dig', 'jeg vil altid hjælpe dig' af? Venner er jeg ikke stolt af at kalde jer. So sorry to say. Jeg troede virkelig, at der var flere som ville støtte op om mig, skriver hun.

Sarah Skaalum Jørgensen har netop fortalt ugebladet Se og Hør, at hun har fået ny kæreste. Den 21-årige brunette Cecilie.

Forhåbentlig har den nye kæreste købt Sarahs single.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.