Det var under en audition i Vega på Vesterbro, at Kim Christiansen fra Dansk Folkeparti gik på scenen til stor overraskelse for dommerpanelet bestående af Thomas Blachman, Ida Corr og Anne Linnet.
Det var under en audition i Vega på Vesterbro, at Kim Christiansen fra Dansk Folkeparti gik på scenen til stor overraskelse for dommerpanelet bestående af Thomas Blachman, Ida Corr og Anne Linnet. Foto: Camilla Rønde

- Du ser sindssygt bekendt ud. Har du været i tv før?

Sådan spurgte den nye X Factor-dommer Ida Corr, da hun så et bekendt ansigt på scenen under de indledende auditions til den kommende omgang X Factor.

Men der var da også en god grund til, at den håbefulde deltager fik noget til at dæmre hos Ida Corr. Ansigtet tilhørte nemlig medlem af folketinget og transportordfører for DF Kim Christiansen.

- Nu giver vi den gas. Ja, fandeme er jeg klar, sagde han backstage, inden han skulle på.

DF'er i liveshows?

Den 56-årige folketingspolitiker for Dansk Folkeparti gik på scenen i et fyldt Vega på Vesterbro og leverede en swingende fortolkning af Sam Cookes gamle soul-hit 'Bring it on home.'

Da Kim Christiansen stillede sig op på scenen foran dommerne Thomas Blachman, Anne Linnet og Ida Corr, forsøgte han på ægte politikerfacon at glide af på Ida Corrs spørgsmål, om hvorvidt han før havde været på tv.

- Ja, det kan være, de har taget (filmet, red.) mig på hovedgaden eller et eller andet, sagde Kim Christiansen, der angiveligt helst ville have dommerne til at vurdere hans talent som sanger uden at være farvede af hans politiske ståsted.

I sin fritid er Kim Christiansen da også passioneret omkring musik. Han er nemlig forsanger i bandet 'Party Patrol'. Men nu forsøger den tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Mariager sig altså også i talentkonkurrencen X Factor og kan, hvis dommerne sender ham videre, ende med at ryge i liveshows og vinde en pladekontrakt.

Hvad dommerne syntes om DF'erens sang, kan man se i X Factor, der sendes på DR 1 fra den 28. december.

Hør ham synge i DF's valgvideo HER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.