Foto: Martin Sylvest

Fredag aftens ottendedelsfinale i årets X Factor blev en kunstner fattigere, da Mads Christian røg ud efter omsang - efter et stort drama, da en af forhåndsfavoritterne Alex røg i omsang.

Det var Mads Christian, som måtte forlade X Factor efter fredag aftens liveshow. Det skete efter omsang med Alex, der noget overraskende måtte synge igen.

Umiddelbart efter showet talte en fattet Mads Christian med BT.

»Det er super ærgerligt at ryge ud. Men jeg håber alt det bedste for Alex,« sagde Mads Christian, der havde haft på fornemmelsen, hvilken vej det kunne gå:

»Jeg havde set den komme, efter jeg var i farezonen sidste fredag. De store farvoritter er i mine øjne Alex og Reem,« forklarede Mads Christian.

Noget chokerende var en af årets store favoritter Alex i farezonen. Og det var en rystet Mette Lindberg, som er mentor for både Mads Christian og Alex, der så to af sine kunstnere ryge i omsang.

545342

»Jeg har det skrækkeligt. Jeg vil ikke vælge mellem de to, så der regner jeg med jer to,« sagde Mette Lindberg henvendt til Remee og Thomas Blachman.

»Det er forfærdeligt at sidde her. Jeg har ikke lyst til at vælge. Jeg er rystet, det er absurdt,« sagde en tydeligt rystet Mette Lindberg.

Reem var aftenens stjerne
Musikalsk var det dog en helt anden, der løb med opmærksomheden.

Årets store favorit Reem var nemlig ganske sublim i sin optræden med Adeles superhit 'Hello'.

Reem sang så tårerne trillede ned ad kinderne på dommer og mentor Mette Lindberg. Og de tre dommere var fulde af ros, da de skulle kommentere på Reems præstation.

»Det er vigtigt for os alle, at du er tilbage. Det er en sindssyg præstation det der. Meget, meget, meget fint,« sagde Thomas Blachman, der blev bakket op af Remee.

»Det er sindssygt farligt at begive sig ud i sådan noget der. Men du dræber den (ment på en god måde, red.). Du har karakter, tilstedeværelse og du står knivskarpt. Du er en drømmeartist i sådan et program her,« sagde Remee, mens Mette Lindberg, som altså lod tårerne falde under nummeret, ganske enkelt sagde:

»Jeg blir' så rørt.«

ccc

Knap så godt gik det altså for Mads Christian, der måtte forlade programmet, inden det for alvor bliver rigtig sjovt.

Dommerne

Hans udgave af Shawn Mendes-hitet 'Stitches' fik da også en hår medfart på sociale medier.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.