Den første der røg ud af den store X Factor-finale i Parken var Jesper.

Jesper måtte se sig slået på målstregen, og skal ikke synge vinderhittet ”This is my dream”.

Med tre imponerende optrædener i en propfyldt Parken, var det seernes lod at stemme om hvem af de tre finalister, der først skulle sorteres fra, og det blev altså Jesper, der måtte vinke farvel til drømmen om at vinde X Factor.

Jesper havde ellers givet den fuld gas og kæmpet alt hvad han kunne, men det var altså ikke nok til at overbevise seerne om at det var ham, der skulle gå videre.

- Jeg er glad nå jeg ser hvordan jeg har udviklet mig. Det er det største der er sket i mit liv. Jeg er så stolt af mig selv, det er fedt at stå foran 40.000. mennesker, sagde Jesper fra scenen.

-En stjerne er født på et stort plan. Du er den vildeste, og de to optrædener i aften har været dine absolut bedste. Det er ikke slut nu. Om det blev nummer et, to eller tre who cares, sagde Remee til Jesper.

Jesper indledte ellers aftenens brag med motorcykel, røg og en imponerende udgave af klassikeren ”Born to be Wild. I hans anden optræden gav Jesper den maximalt gas i selskab med Duné.

- Du har alt det en vaskeægte rockstjerne skal indeholde. Det var virkelig fantastisk flot, sagde Remee til Jesper efter hans første optræden.