Efter fredagens liveshow har Anne Linnet og Thomas Blachman ikke vekslet ét ord.
Efter fredagens liveshow har Anne Linnet og Thomas Blachman ikke vekslet ét ord. Foto: Camilla Rønde
Bølgerne gik højt fredag aften, da Anne Linnet til alles overraskelse valgte at sende Blachmans store håb Zaina hjem.

Det var en af de mest dramatiske live-shows i X Factors historie, hvor Anne Linnet ifølge Blachman brød X Factors naturlov ved at sende Zaina hjem, selvom hun kun havde været i farezonen en gang, mens konkurrenten Jonas stod der for anden aften i træk.

Ord som skandale og 'hun skulle have en jydekrog op et vist sted' med henvisning til hans meddommer Anne Linnet føg rundt i luften.

BT


BT


Siden har der været total tavshed mellem de to dommere, som knap nok hilste på hinanden ved mandagens pressemøde i DR-byen.

- Jeg har ikke talt med Thomas siden, men jeg går da ud fra, at vi tager en rundbordssamtale på et tidspunkt, siger Anne Linnet til bt.dk og understreger, at hun ikke vil bevæge sig på samme 'retoriske niveau' som Blachman.

Blachman har heller ikke grebet knoglen og ringet Anne Linnet op siden det ophedede show.

- Vi har ikke talt sammen, men vi skal jo fungere som kolleger de næste seks uger, men det er da uundgåeligt, at vi bliver uenige musikalsk, selv om jeg gerne vil bibevare en god tone mellem os, siger Blachman.

Anne Linnet fortryder ikke, hun sendte Zaina hjem og lægger ikke skjul på, at hun havde forvaltet hendes evner helt anderledes end Blachman.

- Jeg havde først og fremmest spurgt hende, hvad hun selv kunne lide at synge, så havde jeg lyttet hendes egne sange igennem og sammen valgt musik med hende, og så havde jeg sendt hende til noget sangundervisning, siger Anne Linnet.

Blachman er stadig hovedrystende over for, at Linnet valgte at lade Jonas blive.

- Jeg kan ikke forstå, at hun valgte at lade Jonas blive, når han har så minimal X Factor i forhold til Zaina.

Thomas Blachman chatter med bt.dk's brugere fra kl. 16. Stil dit spørgsmål herunder:

(Læser du med fra mobilen? Så følg chatten HER)

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.