Ida Corr
Ida Corr Foto: Jeppe Bjoern Vejloe

Den smukke mørklødede X Factor dommer, Ida Corr, der har fået de voksne deltagere fra 24 år og op, kæmper en svær kamp i disse og de kommende timer.

For når hendes tre deltagere, Stephanie med den store stemme, den tavse jyde Chresten og Jonas med hatten i nakken, i aften for første gang skal på scenen, og stå foran dommerne, publikum og formentlig over en million opmærksomme seere, er deres mentor og dommer ærlig talt bange for, at hun får svært ved at styre nerverne.

-- Det bliver så sindssygt. Vildt. Jeg kommer til at være et vrag. Jeg er ellers aldrig nervøs. Men jeg kommer til at sidde sådan her, arghh, og være fuldstændig oppe og køre, fortæller Ida Corr og skærer samtidig ansigt, så hun ligner en vildkat.

- Jeg er så spændt og pumpet op af nervøsitet og endorfiner. Jeg kommer til at sidde sådan her, siger hun og lægger hagen i hånden og klister sit opmærksomme og venlige smil på.

- Men inden i er det bare fireworks, tilføjer hun med et stort grin.

- Det er så fedt, fastslår Ida Corr alligevel.

Den anden debuterende dommer lover, at hun vil hjælpe Chresten, Jonas og Stephanie, hvis de kommer til at stå i kulissen og klaprer tænderne om kap med rystende knæ.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Der er slet ingen tvivl om det. Jeg vil give alt, hvad jeg har. Det er dem, det handler om, forsikrer hun.

Men erkender også, at det er så som så, hvad hun kan gøre fra sin plads ved siden af de to andre dommere, Anne Linnet og Blachman.

- Men jeg sidder her (i dommerstolen, red.), og de står der (på scenen, red.), så det er op til dem. Men jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, lover hun.

Og afslører, at hun ikke har aftalt hemmelige signaler med sine tre deltagere, hvis hun kan se, at nerverne er ved at tage pippet fra dem, når de træder ind på 'X Factors' legendariske røde og sølvfarvede scene.

- Jeg tror, at de skal gå ind i deres rum, når de står på scenen, så er det dem, der shiner. Så bakker jeg op. Og holder min mund. For en gangs skyld, siger Ida Corr med et stort smil.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.