Her er de tre dommere, der skal kritisere og vurdere i næste sæson af X Factor.
Her er de tre dommere, der skal kritisere og vurdere i næste sæson af X Factor. Foto: Jens N¿rgaard Larsen

Pladeproduceren Mich 'Cutfather' Hedin Hansen skal være den tredje og sidste dommer

Nu har katten endelig ude af sækken: DR har annonceret, at Cutfather skal være den tredje og sidste dommer i X Factor 2011.

Det blev afsløret i dag kl. 12 på et pressemøde i DR Byen, hvor både Pernille Rosendahl og Thomas Blachman var til stede. Hovedpersonen selv udtaler:

- Det bliver sindssygt spændende. Jeg glæder mig til at komme ind i kampen sammen med de andre dommere.

- Jeg er en fighter, fortæller den nyslåede X Factor-dommer til B.T.

Det populære program har trukket et spor efter sig ude i Danmark. Dommerne i årets X Factor er et emne, der har været på de flestes læber.

Så forskellige navne som Isam B, Medina, Thomas Troelsen, Remee og Soulshock har været favoritter i spekulationen om hvem, der skulle besidde den sidste plads i dommerpanelet.

Erfaren sangskriver for stjernerne

Men nu er det afgjort. Den danske producer og sangskriver med det borgerlige navn Mich Hedin Hansen kommer med. Han har skrevet og produceret for adskillige store stjerner som Kylie Minogue til Westlife, Christina Aguilera, Santana, Jamelia og Basshunter.

Hypen om Cutfather som sidste dommer har resulteret i, at bookmakerne har trukket pladeproduceren tilbage fra væddemålene, fordi de har modtaget for mange bud på ham.

Cutfather og Soulshock dannede duo op gennem firserne og lidt af halvfemserne som succesproducere. De gik siden i opløsning, og det rygtes, at der er kold luft mellem de to.

Men nu har Cutfather alligevel overtaget den varme stol efter sin gamle kumpan - ironisk nok.

Ikke populær blandt læserne

Blandt B.T.s læsere er Cutfathers dommerudnævnelse dog ikke velmodtaget, hvis man skal tro afstemningen.

14.000 læsere stemte om, hvem de helst så som den tredje X Factor-dommer. Og her kom hitmageren ind på en klar bundplads med kun 3 pct. af stemmerne. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.