Når X Factor-vinderen på lørdag bliver kåret i Parken, er det Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl, der står bag vindersangen.

DR har nemlig bedt de tre dommere om at skrive vindersangen, der i år får titlen 'This is my dream'.

- Det er så fedt. Det har været en lige så stor rejse, som hele showet, sagde Remee i aftes til bt.dk.

Han fortalte, at det ellers var tæt på. At sangen ikke var blevet til noget.

- Første gang vi sad i studiet, gik det helt galt. Pernille gik hjem, og Carsten og jeg sad længe og prøvede alt mulig, sagde Remee, der fortalte, at de tre dommere også skal producere sangen.

- Men så har vi arbejdet lidt på det. Carsten har skrevet beatet, jeg har skrevet teksten, og Pernille er kommet med nogle ideer, der virkelig har bundet det hele sammen. Og forleden drak vi en masse rødvin, og til sidst faldt det hele på plads, sagde han.

Underholdningschef i DR Jan Lagermand Lundme er godt tilfreds smed, at dommerne står årets vindersang. Sangen, der bliver X Factor-vinderen første single.

- Det afslutter dette forløb så godt. Det har været en hård rejse, og derfor er det så godt, at de finder sammen i finalen og skriver denne her sang, sagde han.

Sidste år stod Søren Rasted fra Aqua bag vindersangen titlen 'Det bedste til sidst.' Og i 2008 da Martin vandt, skrev Brinck nummeret 'The 1'.