Danmarks Radio er nu tæt på at finde Blachmans efterfølger.

Selvom hverken han eller Remee endnu har meldt 100 pct. sikkert til eller fra til næste »X Factor«-sæson, arbejder tv-folkene på at finde en ny mandlig dommer.
 
Ingen forventer, at Thomas Blachman stiller op igen. Til gengæld taler den danske succesproducer Carsten Soulshock med fast bopæl i Los Angeles i disse dage med »X Factor« produktionsselskabet BLU. 

I morgen skal han prøvefilmes af BLU med henblik på jobbet som dommer, bekræfter flere kilder, bl.a. i DR, overfor B.T. 

Leder efter talent
Soulshock, der bl.a. har leveret hit til Whitney Houston, har været i dialog med DR over en længere periode.

BLU-direktør Henrik Hancke Nielsen vil ikke bekræfte B.T.s oplysninger, men han indrømmer, at selskabet p.t. prøver alle muligheder af.

- Det eneste vi ved er, at Lina Rafn ikke kan være med i næste omgang, da hun er gravid. Det skal vi forholde os til. Vi skal altså finde en ny konstellation. Vi kigger på alle muligheder. Og det betyder ikke, at der nødvendigvis behøver at sidde en kvinde i midten. Indtil videre har vi kigget på alle der kan synge og som har talent i Danmark, siger Hancke.

Tæt på Michael Jackson
Udover sine 20 års erfaring i den internationale musikbranche, som bl.a. bragte ham tæt på Michael Jackson, og et imponerende CV har Carsten Soulshock en betydningsfuld anbefaler: Nemlig hans gode ven Simon Cowell. Manden bag »X Factor«-konceptet.

Musikalsk set tilhører Soulshock inderkredsen omkring Simon Cowell. 

Sammen med sin faste producer-kompagnon Karlin har Soulshock produceret og komponeret for hele to britiske »X Factor«-vindere, nemlig Leona Lewis (2006) og Alexandra Burke (2008).

Parret har arbejdet tæt sammen med Cowells gode veninde Sheryl Cole, der nærmest har fast bopæl i celebrity-spalterne i de engelske aviser. 

Hun har tidligere været det engelske svar på Lina Rafn som dommer sammen med Simon Cowell i den britiske version af »X Factor«.
Derudover er hun forsanger i Girls Aloud og gift med fodboldlandsholdspilleren Ashley Cole.

Hurtig afgørelse
Ifølge B.T.’s kilder afgøres Soulshocks skæbne hurtigt efter prøveoptagelserne torsdag.

- Vi holder løbende tests. Vi skal jo dels finde ud af om de kan gøre sig på skærmen. Og dels skal vi finde ud af, om de fungerer sammen som et hold. Af hensyn til dem vi har ført samtaler med, vil jeg dog ikke nævne nogen navne, siger Henrik Hancke.

B.T. har uden held forsøgt at få en kommentar fra Carsten Soulshock.