Fireflies måtte sige farvel som sidste deltagere inden finale-showet.

Farezonen var aflyst, og derfor var der ingen mulighed for for de tre dommere at redde de to sidste. Det var udelukkende seerne, der afgjorde, hvem der blev - og hvem der måtte pakke sammen og gå glip af finalebraget i Parken på lørdag.

Først fik Thomas den gode nyhed, inden den anden store favorit Tine også blev sendt videre.

Dermed stod det som ventet mellem Jesper og Fireflies.

Og efter lidt intens ventetid blev Jesper råbt op som sidste finale-deltager. Dermed exit til Soulshocks sidste gruppe, Fireflies.


Thomas fyrede den af

Jublen ville ingen ende tage, da Thomas fyrede den af til nummeret Karma Police. Remee prøvede gentagne gange at få taletid, men blev flere gange afbrudt af den vilde jubel. Kort efter leverede Tine dog sin anden magtpræstation på aftenen.

Dommerne var ved at falde bagover, da Tine indtog scenen med nummeret: This is my life.

Og Remee var rørt over sit stjernefrø.

- Tine du er et mirakel i det her show. Hvis det her ikke får dig i finalen, så ved jeg sgu ikke. Jeg er så pavestolt af dig, sagde han.

- Det var en stjerne performance. Så dejligt at høre din fine, fine englestemme blandet med det her. Så flot, sagde Pernille Rosendahl.

I anden del af showet havde seerne valgt sange til de fire deltagere, og deltagernes personlighed kom i følge dommerne for alvor frem i lyset.

Fireflies sang Jolene, og alle tre dommere var begejstrede.

- I gjorde det så flot, sagde Remee.

Også Soulshock var imponeret over de tre countrypiger.

- Den sad fuldstændig i skabet. Kanon performance, sagde Soulchok

Gasolin tema for aftenen

Gasolin var det gennemgående tema i aftenens X Factor, og Jesper lagde ud med at lave sin egen fortolkning af det populære nummer 'Kvinde Min'. Både publikum og dommere var imponeret.

- Så fedt. Du sang ud og sang igennem . Selvom det ikke er en tekst, du føler dig hjemme i, så gjorde du det skide godt, pointerede Soulshock.

Pernille havde dog indvendinger til den lille dreng kontra det legendariske rockband.

- Der står en ung mand og synger den..Det er sådan lidt… men jeg kan godt leve med det, sagde Pernille Rosendahl til Jesper efter hans præstation.

Også Fireflies gav deres bud på en version af Gasolinnummeret 'Hva' gør vi nu, lille du'.

Men for Fireflies blev det sidste optræden. De røg ud inden den store finale på lørdag.

Her skal vinderen findes mellem Thomas, Tine og Jesper.