Det gik hedt for sig under fredag aftens udgave af X Factor, Sarah Glerup røg ud, men noget af det, der fik mest opmærksomhed var, da Thomas Blachman valgte at angribe meddommer Mette Lindberg for at være en dårlig mentor for sangeren Alex.

Under showet sagde Thomas Blachman blandt andet, at han mente, Mette Lindberg skulle fjernes som mentor for Alex.

»Vi elsker alle sammen din stemme, men så må vi finde en anden dommer.«

Efter showet var slut, bad BT Thomas Blachman uddybe sin kritik.

»Mette skal også rystes i gang. Men hvis man to liveshows i træk vælger at spærre Alex inde ved at sætte for store shows op om ham, så har han brug for en anden dommer,« sagde Thomas Blachman.

Sarah

'Thomas sætter gang i tankerne'
Og Thomas Blachman uddybede yderligere:

»Bandet skal være horisonten, mens Alex skal være himlen. Og med et naturtalent som Alex, som skal ligge ovenpå musikken, så skal musikken være underinstrumentaliseret. Vi så, hvor dygtig han var under bootcampen, og det skal han tilbage til,« forklarede Thomas Blachman på sin sædvanlige finurlige facon.

Meddommer Mette Lindberg tog dog kritikken fra Blachman ganske stille og roligt.

The Competition

»Jeg lagde ikke mærke til, at Thomas var meget kritisk. Thomas er jo Thomas, og det elsker jeg ved ham. Han siger tingene, som de er. Og det kan godt lyde hårdt. Men jeg synes, det er fedt, for det sætter tingene i gang hos mig, og jeg kommer til at tænke på, hvad jeg kan gøre bedre,« sagde Mette Lindberg, der selv mente, at Alex havde ramt den helt rigtigt fredag aften.

»Alex fik mere luft i dag. Det gik godt for ham, og det var en god sang til ham. Man skal også huske på, at sangerne har meget kort tid til at rykke sig mellem hvert show. Og på den baggrund synes jeg, det gik rigtig godt,« uddybede Mette Lindberg.

The Competition

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.