Sarah Skaalum Jørgensen fejede alle konkurrenter af banen i 2011-udgaven af 'X Factor' og vandt showet i en alder af 15 år.

Da hun var med i showet, lagde den korthårede pige ikke skjul på, at hun var lesbisk. Sara Skaalum Jørgensen er dog langt fra færdig med at vise, at hun er modig. Nu fortæller hun eb.dk, at hun har tænkt sig at få fjernet sine bryster.

»Jeg vil ikke have mine bryster. De skal fjernes,« fortæller 20-årige Sarah Skaalum Jørgensen, der samtdig har ændret navn til Cane Skaalum.

»Jeg føler ikke, de skal være der. Det er et ønske, jeg altid har haft,« siger hun til eb.dk.

Cane Skaalum tilføjer, at hun vil have foretaget det omfattende indgreb, fordi hun ikke føler, at brysterne skal være der. Det passer ikke til hendes krop, og hun mener, at det er det samme, som hvis en kvinde vil have lavet silikonebryster. Hendes skal bare væk.

Da hun som Sarah vandt fjerde sæson af 'X Factor' i 2011, henviste hun sangerinden Annelouise til andenpladsen i det store finaleshow i Parken. Hendes vindersang var 'Min Øjesten', der også blev udgivet som single.

Det lykkedes dog aldrig rigtig at få gang i musikkarrieren for alvor, og i 2012 fik hun en alvorlig depression og angst og blev indlagt på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling.

Cane Skaalum fortæller i dag, at hun ikke længere laver musik.  Faktisk vil hun bare gerne 'have X Factor væk', fortæller hun.

Hun er nødt til at tage til Tyskland for at få sit ønske opfyldt, da man ikke må få det lavet af hos det offentlige i Danmark, med mindre man er transkønnet.

»For det første er jeg ikke transkønnet, og så gider jeg ikke gennem tre års behandling, for at nogen skal fortælle mig, at jeg er som jeg er, fortæller Cane Skaalum til eb.dk og tilføjer, at hun 'hverken føler sig som en mand eller en kvinde'.

Operationen koster 22.000 kroner, og hun tager syd for grænsen, så snart hun har sparet pengene sammen. Cane Skaalum er sikker på, at hun ikke vil fortryde det. Og skulle det ske, må hun få lavet nogle nye bryster, siger hun.

Cane Skaalum er blevet gift med partneren Sika Katrine, som hun lærte at kende et halvt år inden, og hun fortæller at hun har fuld opbakning fra sin kone.