Citybois-drengene fra 'X Factor' måtte tage sig til hovedet, da den danske skuespiller Roland Møller i et P3-program påstod, at de to unge fyre tog stoffer. Nu beklager skuespilleren og kalder det hele en misforståelse.

Før Roland Møller blev skuespiller og vandt priser for sit arbejde i film som 'R', 'Kapringen' og 'Nordvest', var han en hård negl, der blandt andet tilbragte mere end fire år bag tremmer.

Så da han torsdag morgen var gæst i P3-programmet 'Go' Morgen P3' og tilfældigvis kom ind på emnet 'X Factor' og i særdeleshed teenage-fyrene Anthon og Thor fra Citybois, var hans skråsikre vurdering klar: De to fyre ligner nogen, der tager stoffer.

»Jeg så noget bag-om-kameraet med dem, og der lignede de altså simpelthen to, der havde taget en ordentlig streg kokain ude på lokummet. De kunne simpelten ikke styre deres underkæber, og deres øjne kørte rundt i hovedet på dem,« sagde Roland Møller.

Læs også:

»Min erfaring sagde mig, at de havde været ude at tage stoffer,« fortsatte han, mens P3-værterne Anders Stegger og Sara Bro først grinte og siden forsøgte at lægge lidt låg på deres gæst.

»Det er jo ikke noget, du ved, det er bare noget, du antager på en eller anden måde,« skyndte Sara Bro sig at sige.

Møller fortalte dog også, at han er stor 'X Factor'-fan, og at han i øvrigt er vild med Citybois.

Læs også:

Ikke desto mindre blev Citybois noget fortørnede, da de hørte påstandene.

»Han er helt væk. Jeg er 15 år. Selvfølgelig tager jeg ikke kokain. Hvad har han gang i,« spørger den ene halvdel af duoen, Thor Farlov, overfor HER&NU.

»Jeg ved ikke engang, hvem Roland Møller er, men han tager fejl og det er jo sygt, at han sidder og siger sådan noget i radioen,« siger han.

Efterfølgende har Roland Møller beklaget sine udtalelser.

»Jeg deltog i et satire indslag i radioprogrammet i torsdags. Min udtalelse var ment som en joke, og hvis nogen har misforstået det, beklager jeg oprigtigt meget.  Jeg er stor fan af Cityboys,« skriver han i en sms.