Det seneste liveshow i X Factor har ændret på bookmakeren NordicBets syn på, hvem der kommer til at vinde underholdningsprogrammet.

Vita, der var en af forhåndsfavoritterne til at vinde, er nu favorit til at ryge ud på fredag.

Den nye favorit til at vinde er den unge Sigmund.

'Sigmund er indbegrebet af X Factor. Med hans flirten med folkene hjemme i stuerne tilfører han et element til X Factor, som de andre deltagere ikke formår. Place on Earth og Jamie Talbot er utvivlsomt dygtigere musikere, men de mangler det mod og den historie, som seerne for alvor har forelsket sig i hos Sigmund,' siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet i en pressemeddelelse og fortsætter:

Bookmakeren NordicBet mener, at Sigmund har størst chance for at vinde X Factor.
Bookmakeren NordicBet mener, at Sigmund har størst chance for at vinde X Factor. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

'Vi så det allerede sidste år, da Morten Nørgaard vandt. Han var heller ikke den dygtigste sanger i feltet. Men han havde en charme og udstråling, der favnede hele familien Danmark. Det er det samme, vi ser i Sigmund.'

Efter Sigmund vurderer bookmakeren, at Jamie Talbot og Place on Earth som de største favoritter med henholdsvis odds 3,25 og 3,5 på at vinde programmet. Hvis du stadig tror på, at Vita vinder X Factor, så skal du måske til at spille nu, hvis du vil vinde mange penge. Hun er nemlig gået fra odds 3,15 til odds 50.