Kemien mellem Thomas Blachman og solisten ­Seest, som den skaldede X Factor-dommer sidste år smed ud af programmet, er stadig dårlig. Rigtig dårlig.

Da B.T. afslører for ham, at Blachman er blandt de tre dommere, bliver Seest overrasket. - Han må jo stå og mangle noget succes. De ord, der kommer ud af Blachmans mund, har været meget svære at tolke for mig. Så jeg er da lidt overrasket over, at de har valgt at bruge ham igen, men det kan være, at han skal bruge noget eksponering. Det kunne godt virke sådan, siger Claus Seest. Thomas Blachman gik flere gange under den anden sæson af X Factor hårdt til Seest og valgte i sidste ende at beholde 'Asian Sensation' i programmet i stedet for Seest. Det fik mange seere op af sofaen, og dommer Lina Rafn til at kalde det 'totalt skandaløst'. I dag arbejder Seest stadig med musik og er i disse dage i Kenya, hvor hans kone er fra. Her arbejder han sammen med lokale musikere på forskellige projekter. Men selv under de varmere himmelstrøg er følelserne for hans banemand ikke blevet varmere. - Hvordan jeg har det med Blachman i dag? Som jeg også sagde, da jeg i sin tid røg ud af X Factor, jeg har det fint med Thomas Blachman. Han er jo en fantastisk gøgler udi talens kunst. Jeg synes faktisk, han er mægtig humoristisk at høre på, men jeg har haft svært ved at forstå, hvad han i virkeligheden siger, siger Seest. Thomas Blachman tager de kolde vibrationer fra Seest i stiv arm. - Når han siger, at han ikke forstår mig, så svarer det til at indrømme, at han er halvdum. Han appellerer til laveste fællesnævner ved at sige, at han ikke forstår mit sprog. Jeg synes ærligt talt godt, at vi kan tillade os at have lidt mere rummelige samtaler i dag, også selvom man måske kun fatter tre ord. Man skal da bare være taknemmelig for at blive talt til, siger Thomas Blachman.- Hvis man ikke kan tage imod en dom uden at være sur på den måde bagefter, så er man ikke moden nok til at deltage i X Factor.

Men når det er sagt, så kan Seest bare ringe.

- Jeg gav ham mit nummer, da han blev stemt ud og sagde, at jeg gerne ville høre hans musik. Han kunne bare ringe. Det kan han stadigvæk, lyder opfordringen.