Thomas Blachman vil have Jonas (th) stemt ud af X factor på fredag
Thomas Blachman vil have Jonas (th) stemt ud af X factor på fredag Foto: Betina Garcia
X Factor-dommer Thomas Blachman har endnu ikke sundet sig oven på, at hans unge håb Zaina røg ud af showet fredag aften, da Anne Linnet sendte hende hjem og lod konkurrenten Jonas blive i konkurrencen

De to stod i farezonen, og selv om Jonas stod der for anden gang, valgte Anne Linnet at sende Zaina hjem, som ikke har været i farezonen før.

Versalerne fløj mod Anne Linnet både før og efter showet, men nu retter Blachman skytset mod sin anden meddommer, Jonas mentor Ida Corr.

- Ida burde have smidt Jonas ud, sagde han i en chat med bt.dks læsere mandag eftermiddag.

BT


- Det havde været værdigt, men hun spillede det kort, at hun tænkte på sin deltager, men Jonas er underlig retningsløs, rasede han.

Han mener i det hele taget, at hans to meddommere, som begge er med for første gang, tænker alt for taktisk og alt for lidt med hjertet.

- De er nogle resultatorienterede kvinder, der gemmer hjertet i skuffen for at skabe resultater, sagde han til bt.dks læsere.

I det hele taget føler Blachman, at Zaina var meget dygtigere til at synge end Jonas, og derfor skal han ekspederes ud på fredag, mener han.

- Han skal ud, og det kan ikke gå hurtigt nok.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.