Nicoline Simone fra X Factor.
Nicoline Simone fra X Factor. Foto: Sonny Munk Carlsen

Den tidligere X-Factor-stjerne Nicoline Simone Møller skal idømmes to til tre års fængsel for at have fragtet to kilo kokain fra en bil og ind i et hus i Klingbjerg nær Nordborg på Als, hvor hun kommer fra.

Det har anklageren i den store narkosag ved Retten i Sønderborg netop argumenteret for i sin procedure mod de i alt fire tiltalte.

Anklageren har samtidig understreget, at domsmandsretten dog bør tage hensyn til, at der i Nicoline Simones tilfælde er formildende omstændigheder, som gør, at en eventuel fængselsstraf til den unge sanglærke kan gøres betinget eller delvis betinget.

De formildende omstændigheder er, at Nicoline Simone Møller dels var under stærkt pres fra sin daværende kæreste, den otte år ældre E.B., som er den hovedtiltalte i den store narkosag. Desuden bør hendes unge alder komme hende til gode ved en strafudmåling, ligesom det også bør være til hendes fordel, at hun er ustraffet.

Nicoline Simone Møller forsvarer har i sagen talt for, at den unge alsing skal omfattes af nødværge-bestemmelsen i straffeloven, fordi hun var under pres, da hun fragtede kokainen de få meter fra bilen og ind i huset. Men det mener anklageren ikke, og derfor bør hun idømmes fængsel i to til tre år, lyder anklagerens begrundelse.

Den blot 17-årige Nicoline Simone Møller blev kendt af hele familien tv-Danmark, da hun i sidste sæson af DRs stærkt eksponerede show X-Factor sammen med sin musikalske makker Jean Michel stod på dørtærsklen til finalen i den store talentkonkurrence.

Men netop som de to skulle tage sidste step helt op i toppen i musikshowet, trak hun og Jean Michel sig pludselig og uden nærmere forklaring. Kort efter kom det frem, at det var Nicoline Simone Møllers involvering i en stor sønderjysk narkosag, der var skyld i, at de pludselig forlod showet.

Reelt var det fysisk umuligt, efter at Nicoline Simone var blevet anholdt, da Syd- og Sønderjyllands Politi mente at have dokumentation nok for at optrevle den store narkosag og slog til mod de sigtede.

Mens Nicoline Simone er tiltalt for at have båret to kilo kokain fra en bil og ind i huset i Klingbjerg, er hendes otte år ældre ekskæreste E.B. tiltalt for at have indsmuglet 2,6 kilo kokain fra Tyskland til Danmark, ligesom han er tiltalt for at have "cuttet" stoffet og blandet det op, hvorefter det er solgt videre i en samlet mængde på 5,2 kilo.

E.B.s lillebror A.B. er tiltalt for at have hjulpet broderen med at blande kokainen op og for at have deltaget i videresalg.

Anklageren har i sin procedure argumenteret for, at E.B. skal idømmes ni-ti års fængsel og lillebroren A.B. otte års fængsel.

Den fjerde tiltalte i sagen ønsker anklageren idømt tre et halvt års fængsel.

Forsvarerne for de fire tiltalte er nu gået i gang med deres procedurer.

Der ventes dom enten senere i dag eller om en uge.

BT.dk følger sagen...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.