Theresa Kofoed Jørgensen og Maria Duus er ikke bare de bedre halvdele til Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen fra det danske landshold. De er også to af stjernerne i TV2 Zulu-programmet ‘Kærester med landsholdet’.

Og i disse dage rejser de Rusland tyndt for at få et glimt af deres mænd, som de kun får lov at se i korte glimt efter kampene. Det er hårdt, men de har fundet måden at gøre det på, fortæller de eksklusivt i et tv-interview med B.T., som du kan se over artiklen.

Maria Duus (tv) og Theresa Kofoed Jørgensen (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold. 
Maria Duus (tv) og Theresa Kofoed Jørgensen (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold.  Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Maria Duus (tv) og Theresa Kofoed Jørgensen (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold.
Maria Duus (tv) og Theresa Kofoed Jørgensen (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Theresa og jeg er begge to gode til at fokusere på vores egne ting,« siger Maria Duus, inden Theresa Kofoed Jørgensen overtager.

Her kan du se alle de danske VM-spilleres koner og kærester.

»Vi har begge to haft travlt, men det der med at gå i seng alene og ikke se hinanden sidst på dagen, er sindssygt hårdt. Vi har aldrig prøvet det her. Vi har prøvet på en træningslejr at være væk fra hinanden i to uger, og vi har begge to arbejde, der gør, at vi er væk fra hinanden. Men slet ikke i det her omfang,« siger Theresa Kofoed Jørgensen.

Theresa Kofoed Jørgensen skal se Danmark mod Frankrig i Moskva. Hun er gift med landsholdets Nicolai Jørgensen.
Theresa Kofoed Jørgensen skal se Danmark mod Frankrig i Moskva. Hun er gift med landsholdets Nicolai Jørgensen. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Maria Duus har de sidste tre år været kæreste med Yussuf Poulsen, som hun bor sammen med i Leipzig, hvor han spiller for Bundesligaklubben RB Leipzig.
Maria Duus har de sidste tre år været kæreste med Yussuf Poulsen, som hun bor sammen med i Leipzig, hvor han spiller for Bundesligaklubben RB Leipzig. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

B.T. har mødt de to landsholdskærester på Hotel Metropol i Moskva, hvor de bor lige nu. Tidligere har de besøgt Sankt Petersborg, og der var også tid til et visit ved de første kampe i Saransk og Samara.

»Et er, at hele Danmark er oppe at køre, men det er jo vores mænd, der spiller der. Det er så vildt for os. Når man så er hernede, er det fantastisk at være her med nogen, som man kan dele det her med. Vi er jo overdrevet stolte og glade. Det er en kæmpe oplevelse for dem, men også for os,« siger Theresa Kofoed Jørgensen, der glæder sig til at få sin mand hjem, men for Danmarks skyld også godt kan vente lidt endnu på at nyde ham på en ferie.

»Jeg tror, de glæder sig til at få noget ferie, men lige nu er det VM, der er vigtigst. Det er det, det handler om. Og lad os håbe, der går længe, før vi skal give dem det kys. Jeg har ikke fugtet mine læber endnu i hvert fald,« siger Nicolai Jørgensens kone.

Theresa Kofoed Jørgensen (i midten) og Maria Duus (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold.
Theresa Kofoed Jørgensen (i midten) og Maria Duus (th) er kæreste og gift med henholdsvis Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen fra det danske landshold. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere