Uafgjort i en lige og rodet kamp mellem Japan og Senegal gør gruppe H til en åben affære ved VM.

Senegal var foran to gange, men blev ved med at lukke Japan ind i opgøret, og så endte det hele 2-2 mellem nationerne ved VM i fodbold.

Det betyder, at både Senegal og Japan har fire point efter to kampe, inden Polen og Colombia har spillet deres anden kamp ved slutrunden.

Det sker senere søndag, og begge mandskaber har inden kampen nul point i den åbne gruppe, hvor taberen af Polen og Colombia dog er ude af kampen om avancement fra gruppen.

Japan stillede med de samme 11 spillere som i sejren over Colombia, mens Senegal byttede Stokes Mame Diouf ud med klubkammeraten Papa Alioune Ndiaye, der også kendes som Badou.

Senegal sad på det meste i de første 20 minutter, men derefter kom Japan bedre med i opgøret.

Efter 11 minutter kom Senegal foran efter håbløst forsvarsspil af Japan.

Japans Genki Haraguchi fik clearet et indlæg særdeles dårligt med hovedet, så bolden landede lige foran Youssouf Sabaly, der trykkede af.

Japan-keeper Eiji Kawashima fumlede derefter og parerede bolden ind på anfører Sadio Mané, der dermed scorede tæt ved mål.

Det var Senegals hurtigste scoring ved et VM, og selv om Senegal efter den første halve time trak sig lidt tilbage, var Japan ikke kommet til en chance efter 30 minutter.

Første gang det skete, var der til gengæld mål.

Efter 33 minutter drejede Takashi Inui bolden i mål i det lange hjørne i feltet, da Senegals forsvar passivt så til.

1-1 ved pausen kunne Japan være godt tilfreds med, og efter en time burde Japans Yuya Osako fra FC Köln have bragt holdet foran, da han helt mistimede et indlæg, hvor bolden blot skulle sparkes det sidste stykke i mål.

Japan var i teten og fire minutter senere bankede Inui bolden på sammenføjningen fra distancen efter et angreb, hvor Osako spillede ham fri med en hælaflevering.

Efter en skidt anden halvleg var det alligevel Senegal, der kom foran med 20 minutter igen.

Sabaly fik lagt bolden ind i feltet, hvor Moussa Wague fra belgiske Eupen kom stormende og hamrede den i mål til 2-1.

Syv minutter senere var der kaos i Senegals forsvar, da keeper Khadim N'Diaye var på skovtur og gik helt fejl af et indlæg.

Bolden endte hos 32-årige Keisuke Honda, der udlignede til slutresultatet 2-2.