Spilletrøjen var gul i stedet for rød, fodboldsspilleren var svensk og ikke dansk - men ellers lignede det en reprise af en tidligere øm VM-scene.

For da den svenske midterforsvarer Victor Nilsson Lindelöf efter tirsdagens 1/8-finale-sejr over Schweiz gik ud og kyssede sin hustru ved banden, gav det tydelige mindelser om det øjeblik, da den danske midterforsvarer gjorde det samme med sin hustru (i øvrigt også svensk) tidligere ved VM-slutrunden.

»Det er ret stærke scener. Man får gåsehud af de her scener,« sagde fodboldeksperten Olof Lundh i den svenske transmission af kampen ifølge Expressen.

Maja Nilsson Lindelöf, der tidligere på året blev gift med den svenske landsholdsspiller, lagde efterfølgende billeder ud af fra  på Instagram.

»Jeg har egentlig ikke brug for en bryllupsrejse,« skriver hun:

Det var også tid til et kram

»Min eneste ene. Vi ses i kvartfinalen, min elskede,« skriver Maja Nilsson Lindelöf til dette billede:

Sverige vandt med 1-0 over Schweiz og er nu klar til en VM-kvartfinale mod England - i forbindelse med den dramatiske engelske straffesparkssejr (ligeledes tirsdag) blev den engelske landsholdsspiller i øvrigt ret populær, da han gjorde tykt grin med sig selv og en specifik situation, læs mere om det her.

Men tilbage til VM-kyssene.

Det var efter gruppespils-nullerten mod Frankrig, at Simon Kjær oplevede et lignende øjeblik med sin hustru, Elina Gollert, ved banden på stadion.

Simon Kjær og hustruen Elina Gollert efter gruppespilskampen mod Frankrig. Vis mere

Her blev der også knebet en tåre, og den danske anfører fortalte bagefter til B.T. hvorfor:

»Jeg skulle til dopingkontrol, så jeg kunne ikke komme ud og sige hej eller noget som helst bagefter. Hun var fløjet til Moskva for at se mig, og så havde hun lige præcis 20 sekunder, før jeg skulle til dopingkontrol. Det var selvfølgelig hårdt for hende og også for mig, for jeg havde selvfølgelig glædet mig til at se min kone lige et øjeblik,« sagde Simon Kjær.

Efterfølgende kunne B.T. så også fortælle, at Elina Gollert på kampdagen havde fået lavet en sød overraskelse til den danske landsholdsspiller - som hun afslørede for ham i de få sekunder, de havde sammen på stadionet i Moskva.