Lyt til artiklen

Victor Nelsson er ingen rockstjerne, men han ved, hvordan det må føles at være én efter halvandet år i Tyrkiet, hvor fansene er lidt mere entusiastiske end oppe på de nordlige breddegrader.

»Til nogle af de store kampe er der knald på. Mod Fenerbahce, Besiktas og i de europæiske kampe i sidste sæson,« siger Gatarasaray-spilleren og kommer selv med et eksempel, hvor han blev overrumplet af klubbens fans:

»Jeg har også prøvet på et tidspunkt i et helt normalt storcenter, hvor jeg løber ind i 10-15 forholdsvis unge knægte. De ser lige pludselig, at det er Nelsson, hvorefter de laver en kæmpe, kæmpe scene i det der center og råber alle mulige tyrkiske sange. Det er bare sådan, de er, og det er fedt at være i som spiller. Der er meget fokus på én på godt og ondt,« forklarer han.

Det er ikke kun i Tyrkiet, at den danske VM-spiller mærker en utrolig opbakning.

Inden afgangen fra København til Qatar blev han som den eneste af de danske landsholdsspillere 'hevet' ud af hotellet for at få en hyldest af en flok Galatarsaray-fans, og det klip gik viralt på landsholdets Instagram-profil.

»Det var fedt, at de sendte mig af sted på den måde. Jeg vil sige, at jeg ikke er så overrasket, for jeg har været dernede i halvandet år, så jeg ved ligesom, hvad kutymen er. Men det er super fedt, at de havde tid til det og sendte mig godt afsted. Det er jeg meget glad for,« siger han og afviser, at han havde luret den.

»Jeg vidste det overhovedet ikke,« lyder det fra Victor Nelsson, der forklarer, at det er blevet en form for hverdag med den massive interesse for ham.

»Ja, det har jeg vænnet mig til, det gik egentlig rimelig hurtigt, det er bare at acceptere det, og så kan du lide det eller lade være, jeg har egentlig accepteret det rimelig hurtigt, det er sådan, det er.«

Victor Nelsson har i de seneste måneder været sat i forbindelse med et skifte til Sevilla, så fansene fra den tyrkiske storklub har ekstra grund til at vise ham, at han er vellidt i klubben.