Colombia sprudlede, mens Polen var i knibe, da Colombia vandt 2-0. Dermed kan Polen ikke nå videre ved VM.

Kazan. Colombia trængte til at folde sig ud ved VM, og det skete søndag.

Her sprudlede det colombianske landshold, da Polen blev besejret 3-0 efter tre flotte scoringer og festlig fodbold.

Dermed nåede Colombia op på tre point i gruppe H efter Senegal og Japan, der hver har fire point.

3-0-sejren giver Colombia den bedste målscore, inden de sidste gruppekampe.

Polen måtte derimod erkende, at det slutter efter den sidste kamp i gruppen efter to nederlag og nul point.

James Rodríguez var med fra start hos Colombia, efter at landets store fodboldstjerne har haft muskelproblemer og blot fik den sidste halve time på banen, da Colombia tabte 1-2 til Japan.

I det opgør fik Carlos Sánchez rødt kort efter tre minutter, og han blev erstattet af Abel Aguilar, der har været skadet i optakten til VM.

Aguilar måtte også lade sig udskifte med Mateus Uribe efter en halv time med en skade.

Polen vandt Danmarks kvalifikationsgruppe ganske overbevisende, men kom skidt i gang ved VM med et 1-2-nederlag til Senegal og må sande, at formen aldrig blev fundet ved VM.

I angrebet var Arkadiusz Milik droppet, og Robert Lewandowski havde følgeskab af Piotr Zielinski og Dawid Kownacki.

Der blev indledt i højt tempo med intensitet i nærkampene.

Polen satsede mest på lange afleveringer, mens Colombia sprudlede med kreativitet og fart i pasningerne i første halvleg.

Fem minutter før pausen kom belønningen.

Efter et hjørnespark løftede James Rodríguez bolden ind i det lille felt, hvor Yerry Mina dirigerede den i mål med hovedet til 1-0-føring.

Polen så ikke meget bedre ud i de første ti minutter af anden halvleg, men med en halv time igen blev Lewandowski spillet fri med en lang bold.

Den polske stjerneangriber tæmmede bolden og afsluttede, men David Ospina reddede i Colombias mål.

Herefter stod der igen Colombia på det hele.

Efter hurtige pasninger blev Radamel Falcao spillet fri med 20 minutter igen, og Monaco-angriberen svigtede ikke og bragte Colombia fortjent foran 2-0.

Fem minutter senere diskede James Rodríguez op med en fremragende pasning, der spillede Juan Cuadrado fri i løb mod det polske mål.

Juventus-spilleren scorede sikkert i opgøret, der havde udviklet sig til en colombiansk opvisning.