En kvindelig fodboldfan fra Argentina risikerer en fængselsstraf oven på søndagens VM-finale, hvor hendes nation som bekendt vandt guld.

Årsagen er, at hun smed sin trøje umiddelbart efter sejren var i hus.

Det skriver Sky Sports.

Og da kameraerne, som sendte tv-signalet ud til millioner af seere verden over, viste den kvindelige fan, kan det ende i en straf, skriver mediet.

Fodboldfans, som er rejst til Qatar, er blevet instrueret i reglerne for påklædning under et besøg i Qatar. Regler, som er noget mere strikse end i de fleste lande verden over.

Fansene er blandt andet blevet fortalt, at det var forventet, at man respekterede den lokale kultur ved at »undgå for afslørende tøj offentligt«.

Ifølge Sky Sports siger FIFA's Stadium Code of Conduct, at fans er blevet forbudt at gå uden trøjer under fodboldkampe i Qatar, ligesom reglerne foreskriver, at fans ikke må fjerne trøjer under kampe, skriver Sky Sports.

Og for kvindelige besøgende i Qatar forventes det, at påklædningen er beskedent. Det vil sige, at alt fra skuldre til knæ skal dækkes til.

Hvorvidt kvinden er blevet meldt til politiet, melder historien ikke noget om. Ifølge britiske medier blev hun ført væk fra stadionet af sikkerhedsvagter.

Argentina vandt den dramatiske VM-finale over Frankrig efter forlænget spilletid og en afgørelse i straffesparkskonkurrence.