Saman Ghoddos plan blev forpurret. Af Cristiano Ronaldos dårlige humør.

Den iranske VM-spiller havde ellers planen klar - han ville bede om den portugisiske superstjernes trøje efter deres indbyrdes møde i gruppespillet ved slutrunden i Rusland.

Men Saman Ghoddos blev klogere.

»Han var skidesur og begyndte at bande og alt muligt. Han gik bare, og det føltes forkert at løbe efter ham,« siger Saman Ghoddos til Expressen:

»Så det blev ikke til nogen trøje denne gang.«

Kampen mellem Portugal og Iran endte 1-1. Det var dog en episode med Cristiano Ronaldo, der tog opmærksomheden: Dommeren måtte mod slutningen af opgøret bruge VAR for at vurdere, om den portugisiske anfører skulle have rødt kort for en løs albue. Han slap med skrækken. Med det uafgjort resultat røg Iran ud af VM, mens Portugal måtte nøjes med andenpladsen i Gruppe B, hvilket resulterede i et møde med Uruguay i 1/8-finalerne (og et nederlag).

Saman Ghoddos jubler efter Irans indledende VM-sejr over Marokko.
Saman Ghoddos jubler efter Irans indledende VM-sejr over Marokko. Foto: DYLAN MARTINEZ
Vis mere

Saman Ghoddos jubler på ryggen af Mehdi Taremi efter sejren over Marokko.
Saman Ghoddos jubler på ryggen af Mehdi Taremi efter sejren over Marokko. Foto: PAUL ELLIS
Vis mere

Med den missede Ronaldo-trøje kom Saman Ghoddos højdepunkter i de andre gruppekampe. Det var ham, der i den indledende kamp mod Marokko trak det frispark, der førte til 1-0-målet i tillægstidssejren:

»Det er et minde, jeg aldrig vil glemme,« siger den iranske fodboldpiller.

På grund af det tidlige VM-exit har den iranske landsholdsspiller nået at holde en smule ferie, inden hverdagen igen har meldt sig i svenske Östersunds FK.

»Jeg havde syv-otte fridag og tog til Grækenland, hvor jeg faktisk helt glemte at træne. Jeg slappede bare af og har heller ikke trænet så meget efterfølgende,« siger Saman Ghoddos.

Formen er der dog tilsyneladende ikke noget i vejen med.

Mandag var Saman Ghoddos tilbage på banen for sin svenske klub, da Allsvenskan blev genoptaget efter at have holdt VM-pause. Med stor personligt succes. Den iranske angriber scorede sejrsmålet til 2-1 i sejren over topholdet Hammarby og dermed hænger Östersunds FK nogenlunde på i toppen. Der er syv point op til førstepladsen.

Imens er Cristiano Ronaldo tilsyneladende på vej mod nye udfordringer. Medier i både Italien og Spanien har skrevet en del om en muligt skifte til Juventus.