Lyt til artiklen

Der var eufori, der var skønsang under nationalmelodierne, der var ølkast - og så var der kæmpe nedtur blandt de danske landsholdsfans i Bella Arena lørdag.

Følelserne fik nemlig frit spil, da omkring 10.000 fans - ifølge DBU - stimlede sammen i den københavnske arena for at se VM-kampen mellem Kasper Hjulmands drenge og de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Danmark startede egentlig godt og kom frem til enkelte muligheder, men så skruede Les Bleus bissen på, og gav de danske fans masser at væmmes over - blandt andet, da verdensstjernen Kylian Mbappé sendte Frankrig på 1-0.

I midten af anden halvleg gik det dog helt amok i Bella Arena, da forsvarsstyrmanden Andreas Christensen stangede Danmark på 1-1 og på vej mod point.

Her var der rigeligt af flyvende øl, krammere og jubelbrøl i en masse, inden Danmark og fanfesten til allersidst fik smidt en spand iskoldt vand i hovedet.

Mbappé sneg sig nemlig foran Rasmus Kristensen og scorede det afgørende mål til 2-1 - og så var det - næsten - til at høre en knappenål falde til jorden i arenaen.

Nu venter et nyt drama, når Danmark møder Australien i en afgørende sidste gruppekamp ved VM - den spilles på onsdag klokken 16.00.

Du kan se et sammendrag fra fanfesten i videoen over denne artikel.